Handledsskydd

Handleden används i de flesta av dagens moment och när vi tränar och är aktiva. Handleder kan dock vara svaga och drabbas av belastningsbesvär vid monotont arbete, exempelvis vid dator, eller skador som uppstår vi träning eller snedbelastning. Ett stödjande handledsskydd kan vara precis det du behöver för att lindra besvären och kunna fortsätta vara aktiv utan att hindras av ömmande handleder.

I denna kategori hittar du handledsskydd med olika stödjande nivåer. Ett lättare handledsstöd med större rörelsefrihet kan vara perfekt i förebyggande syfte eller när du börjar känna av belastningsbesvär. Ett skydd som ger mer upprätthållande stöd och handledsstöd med skena, kan kännas bra när skadan är kraftigare och du behöver rehabilitera handleden. Ett bra handledsskydd ger support, kompression och värme till handleden och kringliggande muskler. Var noga med att avlasta handlederna varje dag som du exempelvis arbetar med monotona rörelser, och värm alltid upp ordentligt före aktivitet och träning för att förebygga skaderisker.

I vårt sortiment finns kvalitativa handledsskydd från de stora tillverkarna Vulkanskydd, Mabs, Rehband och Back on Track.

Läs mer
Filtrera
Filtrera Visar 10 produkter
Varumärke
Vulkanskydd3 Rehband3 Mabs2 Back on Track2
Sortering
Popularitet
Handledsstöd
Mabs Handledsstöd
199 kr
 
Handledsskydd
Rehband Core Handledsskydd
285 kr
 
Tumskydd
Rehband Tumskydd
325 kr
 
Handledsskydd
Black
Back on Track Handledsskydd
169 kr
 
4,5
4.5 av 5
Handledsskydd
Rehband Power Handledsskydd
299 kr