Allergibesvär

Låt inte dina allergibesvär hindra dig i din vardag. Svensk Hälsokost har samlat utvalda produkter som passar in vid allergisäsongen, med verksamma ämnen som kan lindra besvär och motverka att problem uppstår.

Olika typer av allergiska besvär

Allergi kan visa sig på olika sätt, ofta genom hosta, snuva, kliande ögon och nysningar. Den som har allergi kan även uppleva trötthet och svårigheter att koncentrera sig när allergisäsongen är som jobbigast. Pollenallergi och kvalsterallergi (dammallergi) är några av de allergier vi främst förknippar med olika allergiska symptom.

En allergisk reaktion uppstår när kroppen kommer i kontakt med allergener som aktiverar kroppens immunsystem och immunceller. När detta sker frisätts ett ämne som kallas histamin, vilket orsakar typiska allergisymtom som klåda, svullnad av slemhinnor och irritation. Med hjälp av effektiv behandling kan du lindra dina besvär och underlätta vardagen.

Hos oss hittar du produkter vid allergibesvär med olika verksamma ämnen. Du hittar kosttillskott med antihistamin som verksamt ämne, produkter som hjälper till att lindra problem i luftvägarna och produkter som är speciellt utvecklade för att passa under pollensäsongen.

Läs mer
Filtrera
Filtrera Visar 5 produkter
Varutyp
Saltpipa2 Enzymer1 Cellulosapulver1 Antihistamin1
Varumärke
Selamix2 Baltex1 Bayer HealthCare1 Alpha Plus1
Sortering
Popularitet
Saltpipa
60 g
Selamix Saltpipa
329 kr
 
5,0
5 av 5
PollaZym
60 kaps
Alpha Plus PollaZym
249 kr
 
Nasaleze
800 mg
Nasaleze Allergy Blocker
119 kr
 
Clarityn
14 tabl
Clarityn
79 kr