Läs mer

Balansträning

Stärk kroppen och träna upp din balans med balansträning. Här hittar du rätt redskap för balansövningar som kan utövas hemma, på gymmet eller på resan.

Filtrera
Filtrera 13 produkter
Varutyp
Balansplatta8 Balansboll5
Varumärke
Abilica6 Casall3 Virtufit2 Life by Leila1 Rehband1
Pris
159 - 399 0 400 - 499 0 500 - 1499 0
Sortering
Popularitet
BalancePad Large
1 st
Abilica BalancePad Large
549 kr
 
5,0
5 / 5
Betyg: 5 / 5
Casall Balansplatta
Black
Casall Balance Board II
349 kr
 
4,0
4 / 5
Betyg: 4 / 5
Balanskudde
Black
Casall Balance Cushion
349 kr
 
Balansplatta
Grey
Rehband Balansplatta
399 kr
 
Abilica FitnessBall
Abilica FitnessBall
fr. 299 kr
 
Abilica SoftStep
Black
Abilica SoftStep
1499 kr
 

Träningsredskap för balansträning

Balansträning kan låta enkelt, men faktum är att träningsövningar där du tvingas använda din balans är mycket effektiva. För att hålla balansen krävs att vi aktiverar hela vår core. Balansträning är ett bra sätt att stärka mindre och inre muskler som inte får träning i exempelvis träningsmaskiner på gymmet. Balansövningar på en balansplatta eller balansbräda aktiverar core, fotledsmuskler och kringliggande muskler runt knäleden och höften. Balansträning är bra för alla, inte minst om du behöver rehabilitering efter skada eller i förebyggande syfte.

Balansträning kan utövas i mängder av olika övningar för hela kroppen, med eller utan vikter. De praktiska balansredskapen är lätta att ta med sig och kan därför användas såväl hemma och på resan som på gym och träningsanläggningar. Balansträning passar alla från motionär till elit och är ett utmärkt sätt att kombinera din vanliga träning för en mer allsidig fysik.

Under denna kategori hittar du balansbollar för mängder av träningsövningar till överkropp, underkropp och core, balansplattor och balansbrädor samt balanskuddar.