Ögon

Oavsett om du vill ha en dramatisk eller diskret look har vi produkterna som gör att du kan framhäva dina ögon på det sätt du önskar, men som samtidigt skyddar och vårdar. Ögonen är oftast det första vi ser hos en annan människa och beroende på om du vill ha en naturlig eller mer markant look har vi under denna kategori samlat skonsamma mascaror, ögonskuggor, eyeliner, kajal, ögonbrynsfärg och ögonfransserum, så att du enkelt ska kunna hitta produkter för att framhäva dina vackra ögon.

Vill du ha en naturlig look men ändå framhäva dina ögon kan endast en mascara hjälpa dig med detta då det ger dina ögonfransar mer volym och färg. Vi har även mascaror som hjälper till att böja fransarna samtidigt som de skyddar dem. Komplettera med en vacker ögonskugga för att framhäva din ögonfärg och för en mer dramatisk och intensiv look kan du använda en eyeliner eller kajal som ramar in ögonen.

Med hjälp av olika färger och nyanser kan du vara kreativ och skapa en look som matchar din personlighet och sinnesstämning. Under denna kategori hittar du alla produkter du behöver för att framhäva dina ögon på bästa sätt. Välj bland produkter som förutom att framhäva dina drag även skyddar och vårdar dina ögonfransar och huden runt ögonen. Här hittar du ett stort utbud av ekologiska skönhetsprodukter för ögonen som även är fria från parabener, silikon, sulfat och alkohol.

Läs mer
Filtrera
Filtrera Visar 74 produkter
Urval
Varutyp
Ögonskugga31 Eyeliner16 Mascara15 Ögonbryn11 Ögonfransserum1
Varumärke
Zao Organic Makeup27 Dr Hauschka14 Lily Lolo10 puroBIO9 Wet n Wild9 Anne-Marie Börlind4 Komorebi Beauty1
Märkning
Ej djurtestad 69
Ekologisk 53
Fri från
Fri från paraben 58
Fri från sulfat 57
Fri från silikon 51
Fri från alkohol 41
Sortering
Popularitet
1 2 3