Ansikte

Under denna kategori hittar du allt smink för ansiktet. Du hittar skonsamma basprodukter med bronzing, puder, foundation och rouge, för att lyckas med en perfekt make up.I vårt sortiment finns noga utvalda varumärken, med sminkprodukter med skonsamt innehåll utan skadliga kemikalier, samt ekologiskt smink och ej djurtestad make up.

En grundläggande bas för ansiktet kan vara nyckeln till en fräsch look, men är svårare att få till än man kan tro. Bra smink för ansiktet ska passa din hudkvalité och hudton, kännas bekväm och vara hållbart för hela dagen och kvällen. Här hittar du all make up för ansiktet.

Välj bronzing för en solkysst hudton, concealer för att täcka mindre ojämnheter eller en foundation för att lägga en täckande bas. Du kan även handla puder i olika nyanser och rouge för en klädsam rodnad på kinderna. Komplettera med bra verktyg för applikation och glöm inte att tvätta bort sminket med skonsamma och effektiva rengöringsprodukter. Vi har något för alla önskemål!

Läs mer
Filtrera
Filtrera Visar 144 produkter
Urval
Varutyp
Foundation45 Rengöringscreme25 Concealer25 Rouge18 Puder16 Bronzer10 Rengöringssvamp3 Rengöringsstick1 Rengöringshandske1
Varumärke
puroBIO23 Zao Organic Makeup23 Dr Hauschka23 Lily Lolo20 Wet n Wild17 Anne-Marie Börlind16 Eco Cosmetics3 Australian Body Care2 Nonique2 Rosenserien2 Visa fler
Märkning
Ej djurtestad 133
Ekologisk 94
Fri från
Fri från paraben 133
Fri från sulfat 125
Fri från silikon 109
Fri från alkohol 67
Fri från parfym 52
Sortering
Popularitet
1 2 3 4 5