Ansikte

Under denna kategori hittar du allt smink för ansiktet. Du hittar skonsamma basprodukter med bronzing, puder, foundation och rouge, för att lyckas med en perfekt make up.I vårt sortiment finns noga utvalda varumärken, med sminkprodukter med skonsamt innehåll utan skadliga kemikalier, samt ekologiskt smink och ej djurtestad make up.

En grundläggande bas för ansiktet kan vara nyckeln till en fräsch look, men är svårare att få till än man kan tro. Bra smink för ansiktet ska passa din hudkvalité och hudton, kännas bekväm och vara hållbart för hela dagen och kvällen. Här hittar du all make up för ansiktet.

Välj bronzing för en solkysst hudton, concealer för att täcka mindre ojämnheter eller en foundation för att lägga en täckande bas. Du kan även handla puder i olika nyanser och rouge för en klädsam rodnad på kinderna. Komplettera med bra verktyg för applikation och glöm inte att tvätta bort sminket med skonsamma och effektiva rengöringsprodukter. Vi har något för alla önskemål!

Läs mer
Filtrera
Filtrera Visar 100 produkter
Urval
Varutyp
Foundation30 Rengöringscreme22 Concealer14 Puder11 Rouge10 Bronzer10 Rengöringssvamp1 Rengöringsstick1 Rengöringshandske1
Varumärke
Lily Lolo20 Zao Organic Makeup20 Wet n Wild18 Dr Hauschka17 Anne-Marie Börlind3 Eco Cosmetics3 Burts Bees2 Australian Body Care2 Nonique2 Rosenserien2 Visa fler...
Märkning
Ej djurtestad 97
Ekologisk 54
Fri från
Fri från paraben 95
Fri från sulfat 83
Fri från silikon 71
Fri från alkohol 48
Fri från parfym 45
Sortering
Popularitet
1 2 3 4