Kaffe

Det svarta guldet är uppskattat av de flesta, men många av oss är känsliga för koffein och vill ha en mildare variant av kaffe. Här hittar du innovativa kaffevarianter och välsmakande koffeinfria alternativ.

Läs mer
Filtrera
Filtrera Visar 6 produkter
Urval
Varumärke
Herbaria3 Apta Medica2 A.Vogel1
Märkning
Ekologisk 4
Vegan 3
Fairtrade 3
Sortering
Popularitet
Coffee Slender
200 g
Coffee Slender
319 kr
 
Josef Kaffe
250 g
Herbaria Josef Kaffe EKO
Nyhet
115 kr
 
Kaffe Franz EKO
250 g
Herbaria Franz Kaffe EKO
Nyhet
115 kr
 
Espresso EKO
250 g
Herbaria Maria Espresso EKO
Nyhet
115 kr
 

Hälsosammare kaffe

En kopp kaffe är för många en nödvändighet för att komma igång på morgonen eller för att piggna till på eftermiddagen, men kaffe är också en populär sällskapsdryck som många dricker för den goda smakens skull. För dig som är känslig mot koffein men som ändå tycker om kaffesmaken kan ett koffeinfritt kaffe vara räddningen.

Olika varianter

Under denna kategori finns en rad spännande kaffevarianter för dig som gillar att prova nya varianter och smaker. Välj bland ekologiskt kaffe som är snällt för både miljö och kaffeodlare. Eller testa grönt kaffe som görs av gröna orostade kaffebönor. Du hittar även snabbkaffe som är perfekt att ta med till jobbet eller sommarstugan.

Här hittar du kaffe för dagens alla fikaraster och oavsett om du föredrar ett vanligt kaffe eller ett koffeinfritt kaffe, finns här något för dig.