Aloe Vera Juice

Aloe vera juice består av pressad juice från aloe vera-plantan, och dricks som ett dagligt hälsotillskott och i samband med renande kurer. Aloe vera juice finns som koncentrat och som ren aloe vera juice utan tillsatser. En liten skvätt om dagen räcker för att ta tillvara på dess positiva egenskaper.

Vad är aloe vera juice bra för?

Aloe vera juice kommer från Aloe barbadensis, även kallad äkta aloe vera. Aloeväxten är en grön växt med stora tjocka blad. Dessa blad innehåller en gelé och växtsaft som används för att göra aloe vera juice och gel. Aloe vera har välkända egenskaper och används både för invärtes och utvärtes bruk. Aloe vera juice används främst som hälsotillskott för mage och tarm.

Aloe vera juice dricks vanligen i förebyggande syfte för balans i mage och för att näringsupptaget i tarmen ska fungera maximalt. Aloe vera juice är även populärt vid detox och renande kurer, bland de som vill starta om på ny kula och leva lite hälsosammare. Aloe vera juice finns som ren aloe vera med nästan uteslutande aloe vera i ingredienslistan, destillerad aloe vera juice och som juice baserat på koncentrat av aloe vera.

Aloe vera juice har en något bitter smak som inte uppskattas av alla. Det bästa är att ta aloe vera juice direkt på morgonen före frukost på fastande mage, och inte blanda den med annan dryck för att dölja smaken. Som tur är behöver du bara dricka en liten mängd för att ta tillvara på de positiva effekterna hos aloe veran. Prova du också, och upptäck vad aloe vera juice kan göra för dig!

Läs mer
Filtrera
Sortering
Popularitet
Filtrera
Varumärke
Lifestream1 Kiki Health1 Avivir1
Sortering
Popularitet
Filtrera
Filtrera 3 produkter
Varumärke
Lifestream1 Kiki Health1 Avivir1
Sortering
Popularitet
Aloe Vera Juice
1 L
Avivir Aloe Vera Juice Naturell
196 kr
4,1
4.1
Betyg: 4.09 / 5
Aloe Ferox Juice
500 ml
Kiki Health Organic Aloe Ferox Juice
129 kr
4,8
4.8
Betyg: 4.75 / 5