Var med och tävla om en andningskurs med ett 28-dagars program

Nu kan du vara med och tävla om ett 28-dagars andningsprogram från Medveten Andning. Allt du behöver göra är att handla Relaxator och Sleep tape från medveten andning, så är du automatiskt med i tävlingen. Vi drar vinnaren 22/2 - 2021.

Viktigt! Du måste handla både Relaxator och Sleep Tape för att vara med i tävlingen.

Produkter från medveten andning

Sleep Tape och Relaxator från Medveten Andning

Info om andningskurs med 28-dagars program

I andningskursen kommer du ha Alexandra Kolam som coach. Hon är bland annat crossfit-atlet, personlig tränare och andningsinstruktör för Medveten Andning. Alexandra har varit med i flera crossfittävlingar både i Sverige och utomlands, sprungit ett marathon på savannen i Kenya där hon representerade Sverige samt varit med i Robinson 2018 som spelades in på Fiji. Hon är utbildad personlig tränare, idrottsmassör och studerat kurser som psykologi och pedagogik på universitetet.

Alexandra kommer vara din coach under hela andningsprogrammet och ni kommer gå igenom grundläggande andningsfysiologi och hur andningen påverkar vår hälsa såväl fysiskt som mentalt och emotionellt. Alexandra har själv upplevt hur hennes liv förändrades när hon började jobba med andningen.

Det kommer att vara fem onlinemöten på 60-90 minuter under fyra veckor med fokus på att förbättra dina dagliga andningsvanor. Först och främst genom att bli medveten om din andning och även genom att dagligen använda dig av Relaxator och Sleep Tape, de verktyg som Medveten Andning använder. Du kommer även få praktiska övningar och hemuppgifter under kursens gång och det går såklart bra att ställa frågor att reflektera kring mellan coachning tillfällena.

Värdet på vinsten är 10 000 kr + moms.