Rekrytering

Svensk Hälsokost är under kraftig tillväxt och är en av marknadens största återförsäljare inom hälsa och skönhet. Vi är ett ungt och ambitiöst team, alltid på jakt efter ny, kompetent personal.


Det här är Svensk hälsokost


Just nu söker vi efter:

Svenskt Kosttillskott AB

Svenskt Kosttillskott söker content creator med fokus på film

Sista anmälningsdag: 2020-10-02

Svenskt Kosttillskott söker nu en content creator med fokus på film. 
 
Vilka vi är
Oavsett om du elitsatsar inom din gren, är en glad vardagsmotionär eller vill förbättra din hälsa är du i våra ögon en talang eftersom alla människor kan utvecklas, oavsett nivå. Vi vill inspirera och motivera till en hälsosam och aktiv livsstil, dela med oss av vår kunskap och förmedla förtroende och omtanke. Vi driver butikerna svensktkosttillskott.se, www.svenskkosttilskud.dk och svenskhalsokost.se där vi erbjuder ett av marknadens bredaste sortiment av hälso- och kosttillskott.
 
Vem du är
Vi letar efter dig som delar vår syn och är genuint intresserad av träning och hälsa. Du håller dig uppdaterad om de senaste trenderna inom film och motion graphics, trivs med att vara spindeln i nätet och har ett kreativt synsätt. Som person är du strukturerad och kan planera och utföra projekt från a till ö. Du bjuder gärna på dig själv och gillar att jobba med människor, är öppen, lyhörd och tar ansvar för dina uppgifter. Du behöver ha relevant utbildning eller erfarenhet inom videoproduktion och motion graphics. 
 
Vad du kommer göra
Du kommer ansvara för vår interna produktion av rörligt material. Både inom film och motion graphics. Du driver både planering och skapar materialet. Du kommer jobba i en grupp som är starka inom webbdesign, foto och print. Däremot behöver vi stärka upp inom filmproduktion och motion graphics, där vill vi att du kommer in och hjälper till att utveckla området. Skapandet rör allt från enklare produktfilmer och receptfilmer till mer avancerade produktioner för produktlanseringar, brand building, utbildningsfilmer m.m. Vi jobbar med Adobe och vi vill att du har starka kunskaper inom Premiere Pro och After Effects. Erfarenhet inom illustrationer och Indesign är meriterande.
 
Vad vi erbjuder
Som anställd hos oss erbjuder vi dig ett stimulerande arbete i en dynamisk, kreativ och utvecklande miljö där det är ett öppet klimat med fokus på ditt välmående. Du får tillgång till vårt egna moderna gym som ligger en våning under kontoret, där vi även anordnar regelbundna och gemensamma träningar. Dessutom erbjuds friskvårdsbidrag i form av gymkort eller annan godkänd aktivitet.
Tjänsten är på heltid och är placerad på vårt kontor i nybyggda lokaler i Kungsängen norr om Stockholm.
 
För denna tjänsten behöver du även lämna en länk till din portfolio där du visar tidigare projekt. 
 
Välkommen in med din ansökan!
Rekrytering och kallelse till intervjuer sker löpande. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Visa hela texten