Rekrytering

Svensk Hälsokost är under kraftig tillväxt och är en av marknadens största återförsäljare inom hälsa och skönhet. Vi är ett ungt och ambitiöst team, alltid på jakt efter ny, kompetent personal.


Det här är Svensk hälsokost


Just nu söker vi efter:

Svenskt Kosttillskott AB

Inköpare

Sista anmälningsdag: 2022-02-15

Svenskt Kosttillskott söker nu en inköpare med ett brinnande intresse för träning och hälsa.
 
Vilka vi är
Oavsett om du elitsatsar inom din gren, är en glad vardagsmotionär eller vill förbättra din hälsa är du i våra ögon en talang eftersom alla människor kan utvecklas, oavsett nivå. Vi vill inspirera och motivera till en hälsosam och aktiv livsstil, dela med oss av vår kunskap och förmedla förtroende och omtanke. Vi driver butikerna svensktkosttillskott.se och svenskhalsokost.se där vi erbjuder ett av marknadens bredaste sortiment av hälso- och kosttillskott.
 
Vem du är
Vi letar efter dig som delar vår syn och är genuint intresserad av träning och hälsa. Du håller dig uppdaterad om de senaste trenderna, älskar gymmet och har några års erfarenhet av inköp. Som person är du strukturerad, analytisk och kan växla mellan strategiskt och operativt arbete. Du bjuder gärna på dig själv och gillar att jobba med människor, är öppen, lyhörd och tar ansvar för dina uppgifter. Du ser alla möjligheter till utveckling som positiv och jobbar för att bygga långsiktiga relationer. 
 
Vad du kommer göra
Du ansvarar för löpande inköp från våra externa leverantörer. Som inköpare arbetar du i hela inköpsflödet från order till avstämning mot faktura. Du rapporterar och hanterar avvikelser samt jobbar med att förbättra och effektivisera processer. Du kommer ha daglig kontakt med våra leverantörer för uppföljning av leveranser och reklamationer, din uppgift är att se till att vi har rätt produkter och antal i lager. Du jobbar tätt med vårt lager, kundservice och sortimentsansvariga för att tillsammans erbjuda kunden ett bra sortiment.
 
Vad vi erbjuder
Som anställd hos oss erbjuder vi dig ett stimulerande arbete i en dynamisk, kreativ och utvecklande miljö där det är ett öppet klimat med fokus på ditt välmående. Du får tillgång till vårt egna moderna gym som ligger en våning under kontoret, där vi även anordnar regelbundna och gemensamma träningar. Dessutom erbjuds friskvårdsbidrag i form av gymkort eller annan godkänd aktivitet. 
Tjänsten är på heltid och är placerad på vårt kontor i nybyggda lokaler i Kungsängen norr om Stockholm.
Välkommen in med din ansökan!
Rekrytering och kallelse till intervjuer sker löpande. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Visa hela texten
Svenskt Kosttillskott AB

Community Manager

Sista anmälningsdag: 2022-02-17

Svenskt Kosttillskott söker nu en Community Manager med brinnande intresse 
för träning och hälsa
 
Vilka vi är
Oavsett om du elitsatsar inom din gren, är en glad vardagsmotionär eller vill förbättra din hälsa är du i våra ögon en talang eftersom alla människor kan utvecklas, oavsett nivå. Vi vill inspirera och motivera till en hälsosam och aktiv livsstil, dela vår kunskap samt förmedla förtroende och omtanke. Vi driver butikerna svensktkosttillskott.se och svenskhalsokost.se där vi erbjuder ett av marknadens bredaste sortiment inom kosttillskott för träning och hälsa.
 
Vem du är
Vi letar efter dig som delar vår syn och är genuint intresserad av träning och hälsa. Du håller dig uppdaterad om de senaste trenderna, älskar det aktiva livet och har några års erfarenhet av sociala medier. Som person är du strukturerad, analytisk och kan växla mellan strategiskt och operativt arbete. Du bjuder gärna på dig själv och gillar att jobba med människor, är öppen, lyhörd och ansvarstagande. Du ser alla möjligheter till utveckling som positiv och jobbar för att bygga långsiktiga relationer, både internt och externt. 
 
Vad du kommer göra
Huvuduppdraget är att skapa engagemang, oavsett vilken plattform det görs genom. I ditt ansvarsområde kommer den organiska delen av sociala medier och vårt ambassadörsteam ingå, där ligger starten men vart det tar vägen är upp till dig. Därför söker vi dig som älskar utveckling och inte har några problem med att delta under såväl externa som interna evenemang och event. 
Vi finns för att ge förutsättningar för att äta rätt och träna smart. Det gör vi genom att inspirera, dela med oss av vår kunskap och bygga förtroende. 
Ditt uppdrag är att samla så många som möjligt som delar vår syn, se till att vi lever upp till våra löften på daglig basis och alltid levererar värde. Du kommer arbeta nära vår Event koordinator och vårt content-team.
 
Vad vi erbjuder
Som anställd hos oss erbjuder vi dig ett stimulerande arbete i en dynamisk, kreativ och utvecklande miljö där det är ett öppet klimat med fokus på välmående. Du får tillgång till vårt egna moderna gym som ligger en våning under kontoret, där vi även anordnar regelbundna och gemensamma träningar. Dessutom erbjuds friskvårdsbidrag i form av gymkort eller annan godkänd aktivitet. 
Tjänsten är på heltid och är placerad på vårt kontor i nybyggda lokaler i Kungsängen norr om Stockholm.
Välkommen in med din ansökan!
Rekrytering och kallelse till intervjuer sker löpande. Vi tillämpar 6 månaders provanställning

Visa hela texten