Rekrytering

Svensk Hälsokost är under kraftig tillväxt och är en av marknadens största återförsäljare inom hälsa och skönhet. Vi är ett ungt och ambitiöst team, alltid på jakt efter ny, kompetent personal.


Det här är Svensk hälsokost


Just nu söker vi efter:

Svenskt Kosttillskott AB

Kundtjänstmedarbetare

Sista anmälningsdag: 2019-09-27

Vi är ett ungt och ambitiöst gäng på ca 40 personer och söker nu en servicedriven kundtjänstmedarbetare till vårt kundtjänstteam bestående av 4 personer.

Som person är du hjälpsam och ordningsam. Du har lätt för att hantera folk, och kan bemöta dessa på ett professionellt sätt via mail och telefon. Det är viktigt att du gillar att lösa problem, är stresstålig, kan prioritera och hantera flera arbetsuppgifter samtidigt. Du gillar att ta ansvar och kommer att se till så att kunderna snabbt får hjälp med sina frågor. Inte minst värdesätter vi att du har god datorvana, och på så sätt kan söka upp och ta reda på information på egen hand.

Vi jobbar med rullande schema. Tider som är schemalagt på helger kan förekomma. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att vara:

- Kundtjänst via mail
- Kundtjänst via telefon
- Kundtjänst via chat
- Retur- och reklamationshantering

Vi förutsätter att du har ett stort tränings- och hälsointresse, samt är nyfiken på eller redan använder kosttillskott.

Vi tillhandahåller generösa förmåner inkluderat ett komplett personalgym. Vi tillämpar även ett personalbonussystem som baserar sig på företagets årsmål.

Intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan till ett spännande företag under tillväxt!

Visa hela texten