Rekrytering

Svensk Hälsokost är under kraftig tillväxt och är en av marknadens största återförsäljare inom hälsa och skönhet. Vi är ett ungt och ambitiöst team, alltid på jakt efter ny, kompetent personal.


Det här är Svensk hälsokost


Just nu söker vi efter:

Svenskt Kosttillskott AB

Social Media-, Ambassadör- & Event Manager

Sista anmälningsdag: 2018-04-27

Svensk Hälsokost söker nu en Social Media, Ambassadör & Event Manager som kommer att ansvara för all kommunikation i sociala medier, sponsring samt att planera och genomföra events och arbeta som projektledare för ovan nämnda delar. 

Vi letar efter dig som är genuint intresserad av hälsa, välmående och vår bransch i sin helhet. Du håller dig uppdaterad om de senaste trenderna, trivs med att befinna dig i sociala sammanhang och är van att jobba med sociala medier. Som person är du strukturerad och kan växla mellan strategiskt och operativt arbete. Du bjuder gärna på dig själv och gillar att jobba med människor, är en god människokännare, öppen, lyhörd och jobbar för att bygga långsiktiga relationer.

Din bakgrund och erfarenhet
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att driva sociala kanaler inom hälsobranschen, samt kan visa hur ditt arbete lett till en ökning av engagemanget för de sociala kanaler du har ansvarat för. Det är även meriterat om du kan visa upp tidigare projekt du tagit fram för att öka upp engagemanget i sociala kanaler, gärna i samarbete med influencers.

· Erfarenhet inom hälsobranschen
· Erfarenhet inom sociala medier, events och ambassadörer/influencers
· Goda skrivkunskaper och erfarenhet av Excel samt Photoshop är ett krav
· Eftergymnasial utbildning inom marknadsföring är meriterande
· Tidigare budgetansvar är meriterande
· Projektledning inom events är meriterande
· Erfarenhet inom foto/film är meriterande

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
· Strategiskt och operativt ansvar för sponsring och sociala medier
· Ansvar över vårt ambassadörsteam
· Visst budgetansvar för sponsring, sociala medier och events
· Planering och genomförande av marknadsaktiviteter och events

Tjänsten är ny för Svensk Hälsokost, vilket innebär att du kommer att ansvara för att driva utvecklingen av vårt varumärke i sociala sammanhang och bygga upp vårt ambassadörsteam från grunden. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att arbeta operativ med våra sociala mediekanaler för att ha ett högt engagemang med våra följare samt att ta fram strategier för att öka vår närvaro inom sociala medier. Du ansvarar även för att hitta nya ambassadörer, upprätthålla ett bra samarbete med befintliga ambassadörer samt sätta strategier för hur vi bäst jobbar med ambassadörerna. Tjänsten innefattar även planering och genomförande av olika event, samt med visst budgetansvar över alla ovannämnda delar. Du kommer att ingå i ett marknadsteam och rapportera till avdelningschef, och arbeta nära Social Media, Ambassadör & Event Manager för moderbolaget Svenskt Kosttillskott. 

Vi erbjuder ett omväxlande och stimulerande arbete i en dynamisk, kreativ och utvecklande miljö med stora möjligheter att påverka! Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och är placerad på vårt kontor i nybyggda lokaler i Kungsängen norr om Stockholm.

Välkommen in med din ansökan!
Rekrytering och kallelse till intervjuer sker löpande. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Ansök
Svenskt Kosttillskott AB

Copywriter & marknadsassistent med träningsintresse

Sista anmälningsdag: 2018-04-06

Som copywriter och marknadsassistent ställer vi höga krav på din språkliga och kreativa sida. Du älskar det skrivna språket, att formulera dig och måla upp bilder med text. Du kan själv söka reda på information, sammanställa denna och utifrån detta skriva säljande såväl som informativa texter. Du tar ägande över delegerade uppgifter, kan planera dessa och avsluta dem innan avsatt deadline. Vi ställer stora krav på din datorvana och organisationsförmåga, samt att du är villig att jobba extra hårt i perioder när det behövs.

Du kommer att arbeta på en digital marknadsavdelning som har fokus på att skapa kvalitativt innehåll. SEO genomsyrar hela ditt arbetsflöde och du kommer att få göra enklare analyser som står till grund för ditt skapande av SEO-anpassade texter. Du är detaljorienterad, noggrann och ansvarsfull. Du kommer arbeta tillsammans med andra copywriters på din avdelning och tillsammans utvecklar ni kontinuerligt innehåll till våra nätbutiker.

Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat:

- Skriva säljande och informativa e-handelstexter och artiklar med fokus på konverterande innehåll
- Arbeta operativt och strategiskt med engagerande innehåll inom träning & hälsa
- Skriva och korrekturläsa SEO-anpassade texter och innehåll
- Utföra andra enklare SEO-uppgifter, utöver ditt skrivande
- Möjlighet till utveckling inom ett antal digitala kanaler
- Koordinera och kommunicera med externa marknadskontakter
- Utforma och sätta marknadsbudskap

Som person är du självgående och kan både planera, genomföra och slutföra dina arbetsuppgifter. Det är viktigt att du kan agera väl i grupp då du kommer ha ett nära samarbete med hela marknadsavdelningen. Det är viktigt att du kan ta egna initiativ, identifiera möjligheter och förstå helheten av ditt arbete.

Vi värdesätter om du har ett stort eget intresse för träning, kost och hälsa. Förutom ett smidigt egenutvecklat affärssystem jobbar vi i Googles svit av programvara och Office 365-miljö. Det är meriterande om du har god kunskap eller vana i något av följande: Microsoft Office, GSuite, Google Analytics, Wordpress.

Välkommen in med din ansökan till en av marknadens mest spännande arbetsplatser!

Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Ansök