Rekrytering

Svensk Hälsokost är under kraftig tillväxt och är en av marknadens största återförsäljare inom hälsa och skönhet. Vi är ett ungt och ambitiöst team, alltid på jakt efter ny, kompetent personal.


Det här är Svensk hälsokost


Just nu söker vi efter:

Svenskt Kosttillskott AB

Grafisk designer med känsla för foto och film

Sista anmälningsdag: 2023-02-24

Svenskt Kosttillskott söker nu en grafisk designer med känsla för foto och film. 
 
Vilka vi är
Oavsett om du elitsatsar inom din gren, är en glad vardagsmotionär eller vill förbättra din hälsa är du i våra ögon en talang eftersom alla människor kan utvecklas, oavsett nivå. Vi vill inspirera och motivera till en hälsosam och aktiv livsstil, dela med oss av vår kunskap och förmedla förtroende och omtanke. Vi driver butikerna svensktkosttillskott.se, svenskhalsokost.se, svenskkosttilskud.dk och healthwell.dk där vi erbjuder ett av marknadens bredaste sortiment av hälso- och kosttillskott.
 
Vem du är
Vi letar efter dig som delar vår syn och är genuint intresserad av träning och hälsa. Du som person är kreativ och noggrann samt van att arbeta efter olika grafiska profiler. Du lämnar inte ifrån dig uppgifter som du inte själv har gjort korrektur på och är 100 % nöjd med. Ser du något som behöver göras så hugger du tag i uppgiften och löser den. Du är van vid flera parallella uppgifter och prioriterar upp vad som behöver göras först. Du trivs att jobba i team där man hjälper varandra att nå gemensamma mål. Du besitter goda kunskaper inom Adobe Creative Suite
Vad du kommer göra
Som grafisk designer kommer du att producera grafik för webb, nyhetsbrev och tryck enligt avsatt deadline. Det kommer även ingå en del fotografering, både produktfotografering och med modeller. Enklare filmproduktion för sociala medier ingår också. Du kommer jobba på vår avdelning Creative and Production, i teamet ingår grafiker, event- och ambassadörs-ansvariga. 
 
Vad vi erbjuder
Vi erbjuder ett stimulerande arbete i en dynamisk, kreativ och utvecklande miljö med öppet klimat och fokus på välmående. Du får tillgång till vårt moderna gym som ligger en våning under kontoret, där vi även anordnar regelbundna och gemensamma träningar. 
 
Tjänsten är på heltid och är placerad på vårt kontor i nybyggda lokaler i Brunna, Kungsängen norr om Stockholm. Rekrytering och kallelse till intervjuer sker löpande. Tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6 månaders provanställning
 
Välkommen in med din ansökan och portfolio!

Visa hela texten