Rekrytering

Svensk Hälsokost är under kraftig tillväxt och är en av marknadens största återförsäljare inom hälsa och skönhet. Vi är ett ungt och ambitiöst team, alltid på jakt efter ny, kompetent personal.


Det här är Svensk hälsokost


Just nu söker vi efter:

Svenskt Kosttillskott AB

Copywriter & marknadsassistent inom hälsa och träning

Sista anmälningsdag: 2018-11-09

Copywriter och marknadsassistent till Svenskt Kosttillskott

Som copywriter och marknadsassistent ställer vi höga krav på din språkliga och kreativa sida. Du älskar det skrivna språket, att formulera dig och måla upp bilder med text. Vi ställer stora krav på din datorvana och organisationsförmåga, samt att du är villig att jobba extra hårt i perioder när det behövs. Som person är du självgående och kan både planera, genomföra och slutföra dina arbetsuppgifter. Det är meriterande om du har god kunskap eller vana i något av följande: Microsoft Office, G Suite, Google Analytics eller ett CMS system.


Eftersom du kommer att skriva om produkter inom hälsa och träning är det en stor fördel om du har ett genuint intresse inom dessa områden. Du kommer att arbeta på en marknadsavdelning som har fokus på att skapa kvalitativt och intressant innehåll. SEO genomsyrar hela ditt arbetsflöde och du kommer att få göra enklare analyser som står till grund för ditt skapande av SEO-anpassade texter. Du är detaljorienterad, noggrann och ansvarsfull. Du kommer att arbeta tillsammans med andra copywriters på din avdelning och tillsammans utvecklar ni kontinuerligt innehållet till våra nätbutiker.


Som copywriter hos oss kommer du ingå i vår marknadsavdelning där alla som arbetar med någon form av marknadsföring jobbar som ett team. Marknadsavdelningen består av 8 personer med alltifrån grafisk designers, fotografer och copywriters till creative & production managers som sitter och arbetar tillsammans. Vi tror på en marknadsavdelning som arbetar och sitter nära varandra eftersom det skrivna ordet, formgivning och det visuella är tre komponenter som samverkar.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:
- Skriva säljande och informativa e-handelstexter och artiklar med fokus på konverterande innehåll
- Skapa målgruppsanpassade landningssidor
- Arbeta operativt och strategiskt med engagerande innehåll inom träning & hälsa
- Skriva och korrekturläsa SEO-anpassade texter och innehåll
- Utföra andra enklare SEO-uppgifter, utöver ditt skrivande
- Koordinera och kommunicera med externa marknadskontakter
- Utforma och sätta marknadsbudskap
- Möjlighet till utveckling inom ett antal digitala kanaler

Som anställd hos oss erbjuder vi dig ett stimulerande, utvecklande och öppet klimat där fokus även ligger på ditt välmående. Du får tillgång till vårt egna moderna gym som ligger en våning under kontoret, där vi även anordnar regelbundna och gemensamma träningar. Dessutom erbjuds friskvårdsbidrag i form av gymkort eller annan godkänd aktivitet. Vi erbjuder även våra anställda massage en gång i månaden till reducerat pris via friskvårdsbidrag. Som anställd hos oss har du givetvis även personalrabatt i vår butik.

Välkommen in med din ansökan till ett spännande företag under tillväxt!

Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Ansök