Läs mer

Nackskydd

En ömmande och smärtande nacke är besvärligt och kan hindra dig från att exempelvis utföra ditt vardagliga arbete och hålla koncentrationen. Har du ont i nacken, se då till att avlasta den med rätt val i vardagen och ge den extra stöd när du behöver för att undvika långvarig smärta. Här hittar du stödjande och värmande nackskydd och sjalar som du kan använda när du har tillfälliga problem och långvarig värk i nacken.

Filtrera
Scarf
1 st
Back on Track Scarf
389 kr
 
4,6
4.6 / 5
Betyg: 4.6 / 5
Nackskydd Krage
Svart
Back on Track Nackskydd Polokrage
269 kr
 
4,9
4.9 / 5
Betyg: 4.9 / 5
Nackskydd
Black
Back on Track Nackskydd Kardborre
262 kr
 
4,8
4.75 / 5
Betyg: 4.75 / 5

Nackstöd vid stel nacke

Nacken tvingas bära på vårt tunga huvud genom hela dagarna och får bara vila medan vi sover. Men även då kan nacken belastas genom fel val av kudde eller säng, vilket kan leda till att vi vaknar upp med nackspärr. Nackont kan även leda till huvudvärk och koncentrationssvårigheter, ett nackskydd kan lindra detta utan att du behöver ta några smärtstillande. En bra nackkrage för smärtdämpning ska sitta bekvämt och stödja nackkotorna på rätt ställe. Använd nackskydd under dagen medan du arbetar, och under aktivitet då du behöver extra stöd.

Här hittar du olika nackskydd med värmereflekterande tyg som verkar smärtdämpande, och som kan hjälpa dig vid tillfälliga eller långvariga nackproblem.