Läs mer

Armbågsskydd

Upprepad och ensidig belastning på armbågsleden kan snart resultera i ömmande armbågar. Smärta i armbåge kan kännas obehagligt och sätta käppar i hjulet för din fortsatta aktivitet. Låt inte ledproblem i armbågar stoppa dig i din vardag! Ta hjälp av ett bra armbågsskydd för att förebygga och lindra problem.

Filtrera
Filtrera 21 produkter
Urval
Varumärke
Rehband10 Vulkanskydd5 Mueller2 Ottobock1 Velloflex1 Mabs1 Back on Track1
Sortering
Popularitet
Armbågsskydd
Black
199 kr
 
4,6
4.6 av 5
Betyg: 4.6 / 5
Armbågsskydd
279 kr
 
Tennisarmbåge
370 kr
 
Elbow Support
Svart
Mueller Adjustable Elbow Support
249 kr
 
Elastiskt armstöd
Mueller Elastic Elbow Support
149 kr
 
Armbågsskydd
-20%
175 kr
219 kr
Armbågsskydd
179 kr
 
Tennisarmbåge
229 kr
 
Armbågsskydd EPI
295 kr
 
Ottobock Epi flex
Ottobock Epi flex
-20%
fr. 364 kr
455 kr
Armbågsskydd
Nyhet
549 kr
 
Armbågsskydd
-30%
fr. 486 kr
695 kr

Armbågsstöd för rehab

Musarm, tennisarmbåge och golfarmbåge är exempel på vanliga problem i armbågsleden. Är du en person som i din sport eller i ditt arbete ligger i riskzonen för att drabbas av åkommor kring armbågsleden - förebygg problemen i tid för att minska besvären.

Ett bra armbågsskydd ger kompression och värme till kringliggande muskler och stöd till leden i olika riktningar. Sitter du mycket framför datorn, har ett monotont fysiskt arbete eller spelar tennis och golf kan du löpa större risk för att senare känna ömhet i leder och muskler kring armbågen. Behandla tennisarmbåge och golfarmbåge med rehabilitering och ta hjälp av armbågsskydd. När du använder ett armbågsskydd begränsar du inte bara smärta och motverkar att skadan förvärras, utan kan även underlätta för att kunna fortsätta göra det du önskar.

Vi har olika armbågsskydd designade utefter nivå av belastningsskada och typ av armbågsproblem, från många kända varumärken. Det finns speciella armbågsskydd för tennisarmbåge, armbågsskydd som ger kompression och värme, och armbågsskydd som ger kraftigare stöd i sidled för dig som drabbats av en större skada. Oavsett om du vill förebygga problem eller behöver rehab för ett befintligt ledproblem, finns något för dig under denna kategori.