Läs mer

Armbågsskydd

Upprepad och ensidig belastning på armbågsleden kan snart resultera i ömmande armbågar. Smärta i armbåge kan kännas obehagligt och sätta käppar i hjulet för din fortsatta aktivitet. Låt inte ledproblem i armbågar stoppa dig i din vardag! Ta hjälp av ett bra armbågsskydd för att förebygga och lindra problem.

Filtrera
Filtrera 19 produkter
Varumärke
Rehband5 Vulkanskydd4 Ottobock3 Os1st3 Velloflex2 Mueller1 Back on Track1
Sortering
Popularitet
Armbågsskydd
L/XL
549 kr
 
Armbågsskydd
S/M
549 kr
 
Armbågsskydd
Black
199 kr
 
4,5
4.52 / 5
Betyg: 4.52 / 5
Armbågsskydd
L
197 kr
 
Tennisarmbåge
M
229 kr
 
Ottobock Epi flex
L
Ottobock Epi flex
455 kr
 
Ottobock Epi flex
M
Ottobock Epi flex
455 kr
 
Ottobock Epi flex
S
Ottobock Epi flex
455 kr
 

Armbågsstöd för rehab

Musarm, tennisarmbåge och golfarmbåge är exempel på vanliga problem i armbågsleden. Är du en person som i din sport eller i ditt arbete ligger i riskzonen för att drabbas av åkommor kring armbågsleden - förebygg problemen i tid för att minska besvären.

Ett bra armbågsskydd ger kompression och värme till kringliggande muskler och stöd till leden i olika riktningar. Sitter du mycket framför datorn, har ett monotont fysiskt arbete eller spelar tennis och golf kan du löpa större risk för att senare känna ömhet i leder och muskler kring armbågen. Behandla tennisarmbåge och golfarmbåge med rehabilitering och ta hjälp av armbågsskydd. När du använder ett armbågsskydd begränsar du inte bara smärta och motverkar att skadan förvärras, utan kan även underlätta för att kunna fortsätta göra det du önskar.

Vi har olika armbågsskydd designade utefter nivå av belastningsskada och typ av armbågsproblem, från många kända varumärken. Det finns speciella armbågsskydd för tennisarmbåge, armbågsskydd som ger kompression och värme, och armbågsskydd som ger kraftigare stöd i sidled för dig som drabbats av en större skada. Oavsett om du vill förebygga problem eller behöver rehab för ett befintligt ledproblem, finns något för dig under denna kategori.