Läs mer

Penslar och borstar

Sminkpenslar och sminkborstar är bra sminktillbehör för en perfekt makeup och används som applikator för all typ av makeup. I vårt utbud finns ekologiska sminkborstar i miljövänligt material, för alla tillfällen och önskemål.

Filtrera
Filtrera 16 produkter
Urval
Varumärke
IDUN Minerals8 BaByliss 7 puroBIO1
Märkning
Vegan 12
Sortering
Popularitet
Rougeborste
1 st
BaByliss Rougeborste Sublim Touch
99 kr
 
Eyeshadow Brush
1 st
IDUN Minerals Eye Shadow Brush
-30%
55 kr
79 kr
Pennvässare
1 st
35 kr
 
Eyelinerpensel
1 st
BaByliss Vinklad Eyelinerpensel
65 kr
 
Puderborste
1 st
BaByliss Puderborste
-30%
83 kr
119 kr
Make up-borstar
1 st
BaByliss Make Up-borstar Set
-30%
104 kr
149 kr
Kabukiborste
1 st
BaByliss Kabukiborste
129 kr
 

Välj rätt sminkborste

En bra sminkborste ska kunna fånga upp en lagom mängd makeup och vara lätt att använda för applikation med ett jämnt resultat. Sminkborstar och sminkpenslar finns som runda och ovala och i flera olika storlekar, för att du ska få det resultat du önskar. Det finns även populära sminksvampar och borste utan skaft.

Välj rätt sminkborste för din typ av makeup för bästa resultat. En puderborste (powder brush) används för applicering av puder, bronzing och solpuder. En puderborste har ett stort brosthuvud som täcker större områden. Ett alternativ till detta kan vara en sminksvamp eller foundation brush för flytande sminkprodukter. En rougeborste (blush brush) används för rouge och mindre ytor. Borsthuvudet är mindre och tätare.

Det finns även mindre sminkborstar för mer avancerade tekniker för contouring och skuggning, eyeliner samt ögonbrynsborstar (brow brush) som är speciellt anpassade till att färgsätta snygga ögonbryn. För läppstift och läppglans finns läppenslar (lip brush). Kom ihåg att göra rent dina sminkborstar ordentligt efter användning för att undvika smuts och orenheter och att sminket klumpar.

Få ett perfekt resultat med rätt makeup tool!