Penslar och borstar

Sminkpenslar och sminkborstar är bra sminktillbehör för en perfekt makeup och används som applikator för all typ av makeup. I vårt utbud finns ekologiska sminkborstar i miljövänligt material, för alla tillfällen och önskemål.

Läs mer
Filtrera
Filtrera Visar 13 produkter
Urval
Varumärke
EcoTools10 IDUN Minerals1 puroBIO1 Dr Hauschka1
Märkning
Vegan 11
Sortering
Popularitet
Face Brush
1 st
EcoTools Retractable Face Brush
125 kr
 
Blending Brush
1 st
EcoTools Micro Blending Brush
65 kr
 
Dr Hauschka
1 st
Dr Hauschka Pencil Sharpener
45 kr
 
Powder Brush
1 st
EcoTools Sheer Powder Brush
99 kr
 
Stippling Brush
1 st
EcoTools Seamless Stippling Brush
129 kr
 
Bronzing Brush
1 st
EcoTools Blending & Bronzing Brush
152 kr
 
Duo Brush
1 st
EcoTools Define & Highlight Duo Brush
169 kr
 
Idun Kabukiborste
1 st
IDUN Minerals Kabukiborste
Produkt
på köpet
199 kr
 

Välj rätt sminkborste

En bra sminkborste ska kunna fånga upp en lagom mängd makeup och vara lätt att använda för applikation med ett jämnt resultat. Sminkborstar och sminkpenslar finns som runda och ovala och i flera olika storlekar, för att du ska få det resultat du önskar. Det finns även populära sminksvampar och borste utan skaft.

Välj rätt sminkborste för din typ av makeup för bästa resultat. En puderborste (powder brush) används för applicering av puder, bronzing och solpuder. En puderborste har ett stort brosthuvud som täcker större områden. Ett alternativ till detta kan vara en sminksvamp eller foundation brush för flytande sminkprodukter. En rougeborste (blush brush) används för rouge och mindre ytor. Borsthuvudet är mindre och tätare.

Det finns även mindre sminkborstar för mer avancerade tekniker för contouring och skuggning, eyeliner samt ögonbrynsborstar (brow brush) som är speciellt anpassade till att färgsätta snygga ögonbryn. För läppstift och läppglans finns läppenslar (lip brush). Kom ihåg att göra rent dina sminkborstar ordentligt efter användning för att undvika smuts och orenheter och att sminket klumpar.

Få ett perfekt resultat med rätt makeup tool!