Läs mer

Penslar och borstar

Sminkpenslar och sminkborstar är bra sminktillbehör för en perfekt makeup och används som applikator för all typ av makeup. I vårt utbud finns ekologiska sminkborstar i miljövänligt material, för alla tillfällen och önskemål.

Filtrera
Filtrera 11 produkter
Urval
Varumärke
IDUN Minerals5 puroBIO5 BaByliss 1
Märkning
Vegan 9
Sortering
Popularitet
Idun Rougeborste
1 st
IDUN Minerals Rougeborste
-20%
95 kr
119 kr
Foundation Brush
1 st
IDUN Minerals Liquid Foundation Brush
-20%
127 kr
159 kr
Concealer Brush
1 st
IDUN Minerals Concealer Brush
-20%
71 kr
89 kr
Idun Kabukiborste
1 st
IDUN Minerals Kabukiborste
-20%
111 kr
139 kr
Pennvässare
1 st
35 kr
 
Eye Definer Brush
1 st
IDUN Minerals Eye Definer Brush
-20%
55 kr
69 kr
Eyeshadow Brush
1 st
puroBIO Soft Eyeshadow Brush
110 kr
 
Angled Brush
1 st
puroBIO Sculpting Angled Brush
179 kr
 

Välj rätt sminkborste

En bra sminkborste ska kunna fånga upp en lagom mängd makeup och vara lätt att använda för applikation med ett jämnt resultat. Sminkborstar och sminkpenslar finns som runda och ovala och i flera olika storlekar, för att du ska få det resultat du önskar. Det finns även populära sminksvampar och borste utan skaft.

Välj rätt sminkborste för din typ av makeup för bästa resultat. En puderborste (powder brush) används för applicering av puder, bronzing och solpuder. En puderborste har ett stort brosthuvud som täcker större områden. Ett alternativ till detta kan vara en sminksvamp eller foundation brush för flytande sminkprodukter. En rougeborste (blush brush) används för rouge och mindre ytor. Borsthuvudet är mindre och tätare.

Det finns även mindre sminkborstar för mer avancerade tekniker för contouring och skuggning, eyeliner samt ögonbrynsborstar (brow brush) som är speciellt anpassade till att färgsätta snygga ögonbryn. För läppstift och läppglans finns läppenslar (lip brush). Kom ihåg att göra rent dina sminkborstar ordentligt efter användning för att undvika smuts och orenheter och att sminket klumpar.

Få ett perfekt resultat med rätt makeup tool!