Dressing och vinäger

Smaksätt din sallad med en god dressing, vinäger eller varför inte ringla över lite balsamico i någon frisk smak. Här har vi samlat dressingar och vinäger för alla smaker och tillfällen.

Läs mer
Filtrera
Filtrera Visar 12 produkter
Varutyp
Äppelcidervinäger5 Salladsdressing5 Vitvinsvinäger2
Varumärke
Bragg3 Bodylab3 Comvita1 Coconut Secret1 Walden Farms1 Renee Voltaire1 Slender Chef1 Urtekram1
Märkning
Utan tillsatt socker 11
Glutenkänslig 11
Låglaktos 10
Laktosfri 10
Sockerfri 8
Fri fr. sötningsmedel 6
Ekologisk 6
Vegan 4
Sortering
Popularitet

Ekologiska & goda dressingar

Här finner du även kalorisnåla dressingar och vinägretter för dig som tänker på kalorier, socker eller fett. Byt ut din vanliga dressing mot ett kalorisnålt alternativ utan att tumma på smaken. En balsamico behöver inte bara användas som smaksättare till din sallad, testa även att ha den till fisk och kycklingrätter för att förhöja smaken. Du hittar även vinäger av olika slag som passar utmärkt att använda som ingrediens till dressingar eller till marinader.

Här hittar du ekologisk dressing och vinäger i många olika smaker som fungerar för dig som är laktoskänslig och glutenkänslig, många av dressingarna är även utan tillsatt socker och vissa är helt sockerfria. Så förhöj smaken på dina maträtter och sallader med dressing och vinäger.

Under denna kategori hittar du även äppelcidervinäger som man kan ha till salladen eller varför inte blanda ut med lite vatten och drick som vinägerdryck på morgonen.