Dressing och vinäger

Smaksätt din sallad med en god dressing, vinäger eller varför inte ringla över lite balsamico i någon frisk smak. Här har vi samlat dressingar och vinäger för alla smaker och tillfällen.

Under denna kategori hittar du även äppelcidervinäger som man kan ha till salladen eller varför inte blanda ut med lite vatten och drick som vinägerdryck på morgonen.

Här finner du även kalorisnåla dressingar och vinägretter för dig som tänker på kalorier, socker eller fett. Byt ut din vanliga dressing mot ett kalorisnålt alternativ utan att tumma på smaken. En balsamico behöver inte bara användas som smaksättare till din sallad, testa även att ha den till fisk och kycklingrätter för att förhöja smaken. Du hittar även vinäger av olika slag som passar utmärkt att använda som ingrediens till dressingar eller till marinader.

Här hittar du ekologisk dressing och vinäger i många olika smaker som fungerar för dig som är laktoskänslig och glutenkänslig, många av dressingarna är även utan tillsatt socker och vissa är helt sockerfria. Så förhöj smaken på dina maträtter och sallader med dressing och vinäger.

Läs mer
Filtrera
Filtrera Visar 9 produkter
Varutyp
Äppelcidervinäger4 Salladsdressing2 Balsamico2 Vitvinsvinäger1
Varumärke
Urtekram3 Bragg2 Comvita1 Renee Voltaire1 Walden Farms1 Slender Chef1
Märkning
Låglaktos 8
Laktosfri 8
Fri fr. sötningsmedel 7
Ekologisk 6
Sockerfri 5
Sortering
Popularitet
Bragg
473 ml
Bragg Äppelcidervinäger EKO
109 kr
 
Bragg
946 ml
Bragg Äppelcidervinäger EKO
179 kr
 
Salladsdressing
350 ml
Walden Farms Salladsdressing
49 kr
 
1,8
1.8 av 5
Balsamico
250 ml
Urtekram Granatäpplebalsamico
49 kr