VitaPost - nu en del av Svensk Hälsokost

Från och med den 23 maj är tidigare Vitapost.se en del av svenskhalsokost.se. De båda butiker har tidigare varit systerbutiker under samma bolag, och har tillsammans en gedigen erfarenhet av hälsokost på nätet. Svensk Hälsokost har både en egen produktion av hälsokost samt verkar som återförsäljare av några av marknadens starkaste varumärken. Vårt största fokus är att kunna erbjuda hälsokost för personer i alla åldrar, med låga priser som passar alla plånböcker. Oavsett vem du är ska du känna dig välkommen till oss!

Vad innebär detta för dig som kund?

Förändringen för dig som tidigare varit kund hos Vitapost är minimal, då det varit samma personalstyrka bakom båda verksamheter. Du får nu en ny butik att besöka, med ett lite annorlunda upplägg, och utöver det kommer du att känna igen det mesta. Då vi har samma orderhantering i båda butiker, har du samma möjligheter till returer och reklamationer om det skulle behövas med en order du tidigare lagt i Vitapost.

Precis som tidigare erbjuder vi:

  • Fri frakt på alla orders över 100 kr
  • Snabb leverans på 1-2 vardagar
  • Smidiga betalningsalternativ med avgiftsfri faktura
  • Hjälpsam kundtjänst varje vardag via telefon eller mail
  • Möjlighet att prenumerera på dina favoritprodukter

Dessutom kan Svensk Hälsokost erbjuda ett större produktsortiment med över 500 varumärken inom hälsokost, livsmedel, träning och skönhetsprodukter för hela familjen. Vi driver även fler spännande sortimentskampanjer varje månad.

Återbäring på alla köp!
Som kund hos Svensk Hälsokost har du även möjlighet att kostnadsfritt delta i kundklubben, med återbäring på alla dina köp! De samlade poängen kan du sedan spendera som valuta på utvalda produkter eller som rabatt på hela beställningar. Du har dessutom automatiskt tillgodoräknat dig 1 poäng för varje krona du tidigare handlat i Vitapost sedan 23 maj 2015.

Varmt välkommen som kund hos Svensk Hälsokost!

Med vänlig hälsning,

Morgan Norrestam, VD