Bildcollage Healthwell

Black Friday hos Svensk Hälsokost

I år infaller Black Friday den 24 november men vi har massvis med härliga erbjudanden och rabatter under hela veckan, så kallat Black Week. Perfekt tillfälle att unna dig något eller varför inte fynda julklappar?

Missa inte Black Friday hos oss!

Vad är Black Friday?

Black Friday kommer från USA och infaller traditionellt sett dagen efter Thanksgiving, den fjärde torsdagen i november. I USA har Black Friday varit ett startskott för julhandeln och butiker och kedjor har lockat med extra låga och lockande priser. Så bra att köerna har varit långa utanför varuhusen. Sedan 2013 har många butiker och e-handlar testat på trenden även i Sverige. Black Friday har växt snabbt i Sverige och räknas idag som en av de enskilt största dagarna för handeln i Sverige. Sedan flera år tillbaka har vi på Svensk Hälsokost också valt att omfamna denna dag!

Black Week

Många företag planerar kampanjer hela veckan som sedan leder fram till den stora dagen, Black Friday. Sedan fortsätter det över helgen och avslutas med Cyber Monday. Vilket är e-handelns motsvarighet till readag.

Välkommen att handla produkter inom hälsa och välmående hos Svensk Hälsokost!