Läs mer

Solskydd ansikte

Sommar, semester och härliga dagar i solen längtar vi alla efter - men glöm inte att packa ned solkrämen! När det handlar om solskydd är de flesta av oss numera medvetna om vikten av att smörja in sig ordentligt, men minst lika viktigt är det att ta hand om den känsliga huden i ansiktet med särskilt anpassad solkräm. Här hos oss på Svensk Hälsokost hittar du solkräm för alla olika hudtyper.

Filtrera
Filtrera Visar 5 produkter
Varumärke
Hawaiian Tropic3 i+m Naturkosmetik Berlin1 Eco Cosmetics1
Märkning
Vegan 2
Ekologisk 2
Fri från
Fri från parfym 3
Fri från sulfat 2
Fri från silikon 2
Fri från paraben 2
Fri från alkohol 2
Sortering
Popularitet
Solstift SPF 30
4 g
Hawaiian Tropic Lip Balm SPF 30
49 kr
 
Face Sun Lotion 30
50 ml
Hawaiian Tropic Silk Hydration Face Sun Lotion SPF 30
139 kr
 
4,5
4.5 av 5
Betyg: 4.5 / 5
Facial SPF 30
50 ml
i+m Sun Protect Facial Sun Cream SPF 30
235 kr
 
Solgel Ansikte
30 ml
Eco Cosmetics Solgel Ansikte SPF 30
259 kr
 

Skydda ansiktets känsliga hud

Eftersom huden i ansiktet är tunnare och känsligare än den på kroppen, är det viktigt att anpassa solkrämen för ansiktet. En bra ansiktskräm med solskydd har många fördelar: den undviker att täppa till porer, hindrar huden från att åldras i förtid, ger ett bra skydd mot UVA- och UVB-strålning samt motverkar rynkor och hyperpigmentering.

Den bästa solkrämen för ansiktet är anpassad utifrån dina egna behov. Välj en variant som går lätt in i huden och som passar ihop med din hudtyp. Vårt stora sortiment av solskydd tar hand om din hud på bästa sätt i solen - köp din solkräm hos oss på Svensk Hälsokost redan idag!