Läs mer

Sololja

Använd en härlig sololja när du redan har fått en grundfärg och är ute efter en djupare solbränna. Många sololjor innehåller en lättare solskyddsfaktor och skyddar mot UVA-, UVB- och IR-strålar.

 

Filtrera
Filtrera 5 produkter
Varumärke
Hawaiian Tropic4 Bioregena1
Märkning
Vegan 1
Ekologisk kosmetika 1
Fri från
Fri från sulfat 1
Fri från silikon 1
Fri från paraben 1
Fri från alkohol 1
Sortering
Popularitet
Tanning Oil
200ml
Hawaiian Tropic Tropical Tanning Oil
99 kr
 
5,0
5 / 5
Betyg: 5 / 5
Dry Spray Oil
200ml
Hawaiian Tropic Protective Dry Spray Oil
155 kr
 

Blir man snabbare brun med sololja?

Sololja bildar en slät yta på huden vilket medför att huden blir sämre på att reflektera bort solens strålar. Detta gör att hudcellerna blir mer exponerade för solens strålar vilket resulterar i att man blir brunare snabbare. En sololja bör inte användas de första dagarna på semestern eftersom kroppen då behöver bygga upp ett skydd från solens strålar. De första dagarna bör du istället använda en hög solskyddsfaktor för att inte bränna dig. När du har fått en bra grundfärg kan du börja använda en sololja i slutet av semestern för att fördjupa din solbränna ytterligare ett steg. Tänk på att bli brun långsamt och att undvika att bränna dig, då håller färgen bättre utan att flagna.

Här hittar du väldoftande sololjor från bland annat kända varumärken som Hawaiian Tropic. Dessa sololjor fungerar även välgörande mot huden då den återfuktar och gör den mjuk. Du hittar även sololjor som är hypoallergenisk och passar dig med känslig hud. Fördjupa din solbränna samtidigt som du skyddar huden lite med någon av dessa sololjor som innehåller ett lågt spf.