Ögonbryn

Om du vill framhäva och forma dina ögonbryn kan en ögonbrynspenna eller ögonbrynsskugga vara precis det du behöver. Här hittar du ekologiska och naturliga skönhetsprodukter för ögonbrynen och tillbehör som hjälper dig att få definierade ögonbryn.

Läs mer
Filtrera
Filtrera Visar 20 produkter
Urval
Varumärke
Lily Lolo5 IDUN Minerals5 Zao Organic Makeup3 puroBIO3 YAG Sweden2 Wet n Wild1 Dr Hauschka1
Märkning
Ej djurtestad 18
Vegan 12
Ekologisk 9
Fri från
Fri från sulfat 16
Fri från paraben 15
Fri från parfym 12
Fri från silikon 10
Fri från alkohol 10
Sortering
Popularitet

Få väldefinierade ögonbryn

I denna kategori hittar du brynskugga i olika nyanser som du lättast applicerar med hjälp av en ögonbrynsborste. Börja med att borsta brynen så att hårstråna ligger rätt. Fyll sedan i ögonbrynen genom att börja täcka eventuella glipor och därefter följ deras naturliga form. Avsluta med att borsta ögonbrynen igen för att bli av med överflödigt puder.

Du hittar även ögonbrynspennor som hjälper dig att rama in ansiktet snabbt och smidigt genom att måla på ögonbrynen. Du bestämmer själv hur markerade och mörka bryn du vill ha genom hur kompakt du applicerar färgen på brynen. Har du redan naturligt mörka ögonbryn och inte vill applicera på mer färg, kan du istället använda dig av bryngel. Bryngelen hjälper dig att fixera och definiera ögonbrynen på ett vårdande sätt utan massa extra färg.

Hitta din favorit och skapa dig ett par välformade och fylliga ögonbryn med hjälp utav någon av dessa produkter.