Returärenden

Hur använder jag mig av öppet köp?

Vi erbjuder alla våra kunder öppet köp samt fri retur inom 14 dagar som börjar gälla från det att du mottagit din beställning ifrån oss. Om du vill använda dig av öppet köp kontaktar du vår kundservice och meddelar att du vill använda dig av din ångerrätt och skicka tillbaka varorna till oss, du kommer även att få en returfraktsedel så att du kan skicka tillbaka din retur fraktfritt. Denna fäster du på returpaketet och lämnar in till ditt närmsta DHL- eller Postombud.

Öppet köp gäller endast om varan skickas tillbaka i sin ursprungliga originalförpackning samt i oförändrat skick. Öppet köp gäller ej på produkter märkta med kort datum eller bruten plombering p.g.a. hälso- och hygienskäl.

 Hur gör jag om jag vill använda mig av min bytesrätt?

Bytesrätten gäller endast för byte av storlek på kläder. Kontakta kundservice gällande vilket plagg du vill byta storlek på så noterar vi detta i din order och skickar dig en returfraktsedel så att du kan skicka tillbaka plagget fraktfritt till oss. När vi har mottagit din retur så kommer vi att skicka ut den nya storleken till dig kostnadsfritt. För att full bytesrätt ska gälla måste plagget skickas tillbaka i sin ursprungliga originalförpackning samt i oförändrat skick.

 Om jag gör en beställning med en kampanjprodukt som följer med på köpet, måste gratisprodukten returneras om jag returnerar de andra produkterna?

Om du som kund väljer att returnera en eller flera produkter till oss vid ett kampanjköp där en produkt följt med på köpet så ska även denna returneras tillbaka till oss i originalförpackning samt i oförändrat skick. Om man väljer att behålla gratisprodukten kommer vi att skicka ut en faktura på produktens värde.

Hur mycket betalar jag på min faktura vid en retur/byte?

Du kan själv välja om du vill betala hela beloppet på din faktura för att sedan få en återbetalning till ditt konto när vi har mottagit din retur. Vill du inte betala hela din faktura så behöver du själv rapportera till Klarna att du har gjort en retur till oss och det gör du antingen via Klarna-Appen eller genom att ringa på 08–12012010. Då kommer din faktura att pausas till dess att vi har mottagit din retur och uppdaterat din faktura.

Hur lång tid tar det innan jag får mina pengar återbetalda?

Det kan ta upp till 14 dagar från det att du skickat din retur till oss tills dess att vår returavdelning har registrerat och hanterat din retur. Har du betalat med kort- eller direktbetalning så kan det ta mellan 3–5 bankdagar tills pengarna finns tillgängliga på ditt konto igen.  

Vad menas med smakgarantin?

Smakgaranti gäller för alla våra kunder på vår egen produkt Diet Shake samt Diet Shake Less Sugar och innebär att du som kund hos oss kan beställa hem och smaka på produkten och om du inte är nöjd med så kan du skicka tillbaka den till oss. Du får då antingen byta ut produkten till en annan smak eller få pengarna tillbaka. Smakgarantin gäller endast på en produkt per beställning och det måste vara minst 3/4 kvar av innehållet i burken. För våra Guld och Platina-medlemmar gäller smakgarantin på alla produkter från vårt eget märke. Vill du använda dig utav din smakgaranti så kontakta vår kundservice så hjälper dem dig vidare.

Hur gör jag om jag vill reklamera en vara?

Om du har fått hem en produkt som är defekt så har du rätt att reklamera denna inom skälig tid, helst inom 2 månader. Du kontaktar då vår kundservice med en bild på skadan samt med ditt ordernummer och eventuellt batchnummer på produkten. Tänk på att en reklamation kan ta längre tid att hantera än en vanlig retur.