Fraktfritt
När du handlar produkter för över 800 kr bjuder vi på frakten.

Klarna faktura, kort och direktbetalning
Hos oss får du som kund alltid avgifttsfri faktura på ditt köp. Du har 14 dagar från det datum vi skickar din försändelse att betala fakturan. Efter avslutat köp kan du enkelt välja att betala din faktura via kreditkort eller direktbetalning.

Fria returer
Vi vill givetvis att du skall vara nöjd med produkterna som kommer från oss. Därför bjuder vi alla våra kunder på en eventuell returfrakt så att du kan känna dig ännu mer trygg med dina inköp.

Återbäring
Få upp till 5% i återbäring på dina köp! Som klubbmedlem kan du ta del av intressanta erbjudanden och förmåner samt samla poäng på dina köp som du sedan kan spendera i vår poängbutik. » Läs mer

Snabba leveranser
Beställningar med postpaket som inkommer innan kl 16.00 på vardagar skickas samma dag. För klimatekonomiska varubrev gäller stopptiden 14.00.

Leverans
Varorna skickas till dig med posten. Om paketet understiger 2 kg skickas det som klimatekonomiska varubrev och du får hem det direkt i brevlådan. Om paketet överstiger 2 kg skickas det som postpaket och du hämtar ut varorna på ditt närmaste utlämningställe.

Fraktkostnad varubrev: 29 kr
Fraktkostnad postpaket: 29 kr

För fullständig information, läs mer i våra villkor.

Postförskott
Beställningen betalas när försändelsen hämtas ut. 69 kr tillkommer i postförskottsavgift.

Vårt engagemang
Vi på Svensk Hälsokost AB är oerhört stolta över att kunna presentera vårt samarbete med Barncancerfonden. Vi stöder fondens viktiga arbete med att utrota barncancer genom att vara ett av deras vänföretag. Utöver vårt engagemang som vänföretag skänker vi fonden en krona per såld produkt ur HealthWell-sortimentet.