Läs mer

Hårborttagning

Låt inte oönskad hårväxt hindra dig i vardagen - vi har allt du behöver för skonsam och effektiv hårborttagning. Vårdande kvalitetsprodukter för hårborttagning hittar du hos oss på Svensk Hälsokost!

Filtrera
Filtrera Visar 13 produkter
Urval
Varutyp
Hårborttagning8 Rakgel3 Rakvatten2
Varumärke
BaByliss 3 Beurer3 Gaia2 Rosenserien2 Dapper Dan1 Australian Body Care1 Weleda1
Märkning
Ekologisk 4
Vegan 2
Fri från
Fri från silikon 7
Fri från paraben 7
Fri från sulfat 6
Fri från alkohol 5
Fri från parfym 2
Sortering
Popularitet
Homelight G935E
1 st
 BaByliss IPL Homelight Compact G935E
2799 kr
 
Body Balm
200 ml
Australian Body Care Body Balm
159 kr
 
After Shave
100 ml
Rosenserien After Shave Tonic Men
-20%
156 kr
195 kr
Rakkräm
150 ml
Dapper Dan Shaving Cream
199 kr
 
Shave Gel
100 ml
Rosenserien Wash and Shave Gel Men
-20%
216 kr
270 kr
Beurer Rakhyvel
1 st
Beurer Rakhyvel HL35
549 kr
 
Epilator G800E
1 st
BaByliss Epilator G800E
649 kr
 
Epilator HL70
1 st
Beurer Epilator HL70
699 kr
 
Pure Skin Pro
1 st
Beurer Pure Skin Pro IPL5500
1499 kr
 

För en skonsam hårborttagning

Oönskad hårväxt avlägsnas effektivt och skonsamt med rätt produkter. Här hos oss på Svensk Hälsokost hittar du ett brett sortiment av vårdande produkter som underlättar vid rakning, vaxning och borttagning av besvärande hårväxt. I vårt sortiment hittar du produkter som är anpassade för både män och kvinnor. Testa dig fram för att hitta dina favoriter som lugnar, återhämtar, tar hand om huden och lämnar den härligt silkeslen efter hårborttagning.

Rakning är en påfrestning för huden, så minska risken för irriterad hud med en effektiv rakgel som lugnar och vårdar. Avsluta sedan rakningen med att stryka på en after shave eller hudkräm som tar hand om din hud på djupet och gör den redo för vardagens påfrestningar. En populär ingrediens i rakgel och after shave är aloe vera, som är känd för sina vårdande egenskaper på huden.

Under denna kategori hittar du även milda produkter att använda vid intimrakning. Välj en skonsam gel som hjälper till att motverka röda prickar och hudirritation i de känsliga områdena, något som annars är väldigt vanligt om man inte förbehandlar huden innan rakning. För dig som besväras av inåtväxande hårstrån eller generande hårväxt i ansikte eller på övriga kroppen finns flera produkter att välja mellan. Bland dessa finns exempelvis exfolierande krämer som vårdar och behandlar den känsliga huden och samtidigt motverkar inåtväxande hårstrån.