Läs mer

Hårborttagning

Låt inte oönskad hårväxt hindra dig i vardagen - vi har allt du behöver för skonsam och effektiv hårborttagning. Vårdande kvalitetsprodukter för hårborttagning hittar du hos oss på Svensk Hälsokost!

Filtrera
Filtrera 6 produkter
Varumärke
Acorelle5 Beurer1
Märkning
Ekologisk kosmetika 4
Fri från
Fri från parfym 2
Fri från paraben 2
Sortering
Popularitet

För en skonsam hårborttagning

Oönskad hårväxt avlägsnas effektivt och skonsamt med rätt produkter. Här hos oss på Svensk Hälsokost hittar du ett brett sortiment av vårdande produkter som underlättar vid rakning, vaxning och borttagning av besvärande hårväxt. I vårt sortiment hittar du produkter som är anpassade för både män och kvinnor. Testa dig fram för att hitta dina favoriter som lugnar, återhämtar, tar hand om huden och lämnar den härligt silkeslen efter hårborttagning.

Rakning är en påfrestning för huden, så minska risken för irriterad hud med en effektiv rakgel som lugnar och vårdar. Avsluta sedan rakningen med att stryka på en after shave eller hudkräm som tar hand om din hud på djupet och gör den redo för vardagens påfrestningar. En populär ingrediens i rakgel och after shave är aloe vera, som är känd för sina vårdande egenskaper på huden.

Under denna kategori hittar du även milda produkter att använda vid intimrakning. Välj en skonsam gel som hjälper till att motverka röda prickar och hudirritation i de känsliga områdena, något som annars är väldigt vanligt om man inte förbehandlar huden innan rakning. För dig som besväras av inåtväxande hårstrån eller generande hårväxt i ansikte eller på övriga kroppen finns flera produkter att välja mellan. Bland dessa finns exempelvis exfolierande krämer som vårdar och behandlar den känsliga huden och samtidigt motverkar inåtväxande hårstrån.