Bild saknas
Mini img 0
Mini img 1
Mini img 2
Mini img 3

Zephorium Organic Aromatherapy Soap

Aromaterapeutisk tvål.

- Eteriska oljor och kristaller
- Mjukgör och lugnar huden
- Ekologiska ingredienser
-30%
Utförsäljning
Du sparar 37 kr mot tidigare pris.

Kampanjpris

88 kr

Ord. pris

125 kr
Jämförpris: 977,78 kr/kg
Produkten är slut och kan ej beställas.
Kontakta kundservice för mer info.
Vit Salvia i bunt
Mellan
Kristallpunkten Vit Salvia i bunt
135 kr
 
4,3
4.33 / 5
Betyg: 4.33 / 5
Andra har köpt
Palo Santo Rökelse
40 g
99 kr
 
4,3
4.29 / 5
Betyg: 4.29 / 5
Andra har köpt
Golden Lotus Rökelse
Sandal
69 kr
 
4,6
4.58 / 5
Betyg: 4.58 / 5
Andra har köpt

Produktrekommendationer

Vit Salvia i bunt
Mellan
Kristallpunkten Vit Salvia i bunt
135 kr
 
4,3
4.33 / 5
Betyg: 4.33 / 5
Andra har köpt
Palo Santo Rökelse
40 g
99 kr
 
4,3
4.29 / 5
Betyg: 4.29 / 5
Andra har köpt
Golden Lotus Rökelse
Sandal
69 kr
 
4,6
4.58 / 5
Betyg: 4.58 / 5
Andra har köpt
  • Produktbeskrivning
  • Innehåll
  • Skriv en recension
  • Leverans & betalning
Innehåll
Produktbeskrivning

Aromaterapeutisk tvål

Zephorium Organic Aromatherapy Soap är handgjorda tvålar som ger en härlig aromaterapeutisk effekt när du använder dem. Tvålarna innehåller en blandning av väldoftande eteriska oljor och pulveriserade kristaller som är kombinerade för att stödja kroppens chakran. De innehåller även aloe vera som är en effektiv mjukgörare, samt bambu som är bra för att lugna irriterad hud. Fungerar utmärkt att använda både som handtvål, duschtvål och raktvål.

  • Återfuktar och lugnar huden
  • Eteriska oljor och kristaller
  • Ekologiska ingredienser

Finns i dessa sorter:

Balance & Protection: Innehåller spenat, grönmynta, pepparmynta och smaragd. Spenat är fullpackad med vitaminer och mineraler, och mynta har en uppfriskande effekt för både kropp och sinne. Smaragd anses främja kärlek och balans.

Calm & Wisdom: Innehåller lavendel och ametist. Lavendel har en avslappnande effekt och är dessutom antiseptiskt och antiinflammatoriskt. Ametist används ofta vid meditation tack vare sina lugnande energier.

Clarity & Vision: Innehåller frankincense, fänkål, kol och lapis lazuli. En djupt renande tvål som även är bra vid problemhud. Lapis lazuli anses ge klarhet och lugn i sinnet.

Freedom & Creativity: Innehåller apelsin, kanel, kryddnejlika och karneol. Upplyftande tvål som är speciellt bra för hudens textur. Även bra för att mjuka upp stela muskler. Karneol främjar kreativa energier och självkänsla.

Joy & Abundance: Innehåller citrongräs, lime och citrin. En energigivande tvål som även är antiseptisk och exfolierande. Kristallencitrin främjar positivitet och optimism.

Love & Surrender: Innehåller rosenolja, nypon och rosenkvarts. Rosenolja är populär för att minska ålderstecken och ärr, och nypon är mycket rika på antioxidanten C-vitamin. Rosenkvarts kallas även kärlekens sten och anses främja kärlek och helande.

Strength & Grounding: Innehåller patchouli, rödbeta och rubin. Rödbeta motverkar torr hud och har även anti-age egenskaper. Patchouli är bra vid både oren och torr hud. Rubin anses vara en grundande och jordande kristall.

Truth & Integrity: Innehåller muskot, pimpstenspulver och akvamarin. En kryddig och varm tvål som exfolierar huden på ett skonsamt sätt. Muskot används även traditionellt vid muskelsmärtor. Akvamarin främjar sanning och integritet.

Tips! Kika även på Zephorium Body & Massage Oil.

Varumärke

Zephorium
Leverans & betalning