Måltidsersättning

Att gå ner i vikt snabbt och enkelt är något många strävar efter. En kur med måltidsersättning kan då vara ett smidigt alternativ för att minska på matintaget och samtidigt säkerställa att du får i dig alla näringsämnen kroppen behöver. Under denna kategori hittar du olika nyttiga mellanmål, allt ifrån bars och färdiga drycker till maträtter och kalorifria livsmedel.

Viktminskning kräver en välplanerad diet i kombination med fettförbrännande träning. I vardagslivet kan det dock vara svårt att verkligen hinna med att laga nyttig mat eller att hitta bra alternativ på restauranger och i affärer. Då är det smidigt att byta ut en eller flera måltider mot en måltidsersättning i form av en dietsoppa, dietpulver eller dietbars. En måltidsersättning är lätt att ha med och går smidigt att tillaga vilket underlättar för dig som vill gå ner i vikt. Genom en måltidsersättning vet du dessutom exakt hur många kalorier du får i dig och att kroppen får i sig viktiga näringsämnen samtidigt.

Välj bland många olika välsmakande och kalorisnåla produkter och kickstarta din viktresa på bästa möjliga sätt!

Läs mer
Filtrera
Filtrera Visar 46 produkter
Urval
Varutyp
Dietbar20 Pulvershakes14 Färdig dryck10 Dietsoppa1 Dietgröt1
Varumärke
Nutrilett11 Allevo9 Naturdiet9 Atkins6 Svenskt Kosttillskott3 Nature Invest2 Dr. Kousa1 Fairing1 Alpha Plus1 Better You1 Visa fler
Märkning
Glutenkänslig 22
Låglaktos 12
Fri fr. sötningsmedel 5
Laktosfri 3
Steviasötad 1
Sortering
Popularitet