Bild saknas

Träningspaketet

Paketpris

Paketet innehåller

Arctic Omega-3, 180 kaps
Core Vitamins, 60 kaps
SmartShake Candy Limited, 550ml
Core BCAA Powder
Fresh Pear, 400 g
Core Whey Protein
Choklad Milkshake, 1 kg

Paketpris

569 kr

Ord.pris

661 kr
I lager
Fri frakt!
Skickas omgående  

Fraktsätt

FraktsättSkickasLeveranstid
Instaboxidag 9:300-2 dagar
Instaboxidag 9:300-2 dagar
Budbeeidag 11:000-2 dagar
Bestidag 13:000-2 dagar
Early Bird (MTD)idag 14:002-3 vardagar
Varubrev ekonomiidag 14:002-4 vardagar
DHLidag 14:001-3 vardagar
Postnordidag 14:001-3 vardagar
 • Produktbeskrivning
 • Näringsinnehåll
 • Recensioner (1)
 • Leverans & betalning
Produktbeskrivning

Grundpaket för dig som börjat styrketräna

Träningspaketet är paketet för dig som nyligen börjat styrketräna och vill ha hjälp att att välja rätt kosttillskott som är positiva för din muskeltillväxt och gynnsamma för immunsystemet. Med det här paketet får du en bra grund för att komma igång.

Paketet innehåller följande produkter:

 • Core Vitamins med vitaminer och mineraler som är viktiga vid träning
 • Core Whey Protein som tillför extra protein till en balanserad kost
 • Core BCAA vars lättupptagliga protein signalerar till kroppen att börja bygga muskler
 • Arctic Omega-3 med hälsosamma fettsyror för hjärta, kärl och immunförsvar


När ska du ta tillskotten?

ProduktMorgonMellanmålI samband med träningKväll
Core Whey Protein1 portion
Core BCAA1 portion
Core Vitamins1 kapsel
Arctic Omega-33 kapslar3 kapslar

På morgonen gäller det att sätta igång proteinuppbyggnaden direkt efter en skön natts sömn. Ät en bra, proteinrik frukost och komplettera med omega-3 och vitaminer eftersom en del av dessa behöver fett för att tas upp av kroppen. Då har du dessutom fått i dig sådant som kroppen behöver för att fungera normalt. Komplettera med en näringsrik frukost bestående av både kolhydrater, fett och protein för att ge energi åt såväl muskler, kropp och hjärna.

Under dagen behöver du förstås fortsätta äta bra mat och gärna fylla på med mellanmål för att ge din kropp energi. En proteinshake på vassleprotein till mellanmål eller efter ett träningspass ger musklerna protein och ny kraft att byggas upp.

I samband med träning dricker du Core BCAA för att signalera till kroppen att det är dags att börja bygga muskler. Drick en portion BCAA innan, under eller efter träningen - det viktigaste är att du intar drycken på tom mage eftersom de snabba aminosyrorna då tas upp optimalt. Har du ätit ett mellanmål tätt inpå träningen kan du därför dricka BCAA efter att du tränat, men har det gått ett par timmar sedan du senast åt något går det bra att dricka BCAA innan träningen för att stimulera muskeltillväxten.

På kvällen äter du en ordentlig middag med protein, fett och kolhydrater. Har du inte druckit en proteinshake under dagen passar det bra att ta den som ett kvällsmål. Då har du säkerställt att kroppen har det som den behöver för att bli starkare under natten då du inte äter något annat. Du tar också din andra portion av omega-3 på kvällen.


Komplettera dessa intag med ett träningsprogram som är anpassat efter din vardag och dina mål. För att bygga muskelmassa är styrketräning förstås det viktigaste att få med, men träna gärna även rörlighet och kondition. Bra rörlighet gör att du kan utföra styrkeövningarna på ett bättre sätt medan konditionsträningen är som styrketräning för hjärtat. Med detta träningsprogram får du ett upplägg för under- och överkroppsträning fördelat på tre pass i veckan. Vill du träna oftare fokuserar du mer på en enskild muskelgrupp vid varje träningspass och gör fler typer av övningar.

Tjej tränar utomhus med gummiband

Så fungerar produkterna

Träningspaketet är sammansatt för att passa dig som vill ha resultat av din styrketräning, men som inte nödvändigtvis har några särskilda mål med träningen. Produkterna ger en bra utgångspunkt för att bygga upp en stark kropp som mår bra, bland annat genom att tillföra extra protein som bygger upp musklerna och vitaminer som hjälper immunsystemet att fungera. Paketet ger dig helt enkelt en bra bas som gör att du kan upprätthålla din träning och se resultaten av den.

Såhär fungerar de olika tillskotten:

 • Core Whey Protein är ett proteinpulver av mjölk som förser din kropp med det byggmaterial som den behöver för att kunna bygga upp muskelmassa mellan träningspassen. När musklerna är nedbrutna efter ett träningspass och börjar reparera sig för att så småningom bli starkare behöver du se till att det finns sådant byggmaterial för kroppen att ta av. Där kommer protein in i bilden. En portion av Core Whey proteinpulver är dessutom ett mättande alternativ till mellanmål som inte innehåller särskilt mycket fett eller kolhydrater.
 • Core BCAA Powder, eller grenade aminosyror, är protein i extra lättupptaglig form som går ut i kroppen blixtsnabbt. När nivåerna av aminosyran L-leucin är höga i kroppen tolkar den det som att det är läge att börja muskelbyggandet, och därför innehåller vår Core BCAA 4 gånger mer L-leucin jämfört med de andra aminosyrorna i produkten. När du dricker BCAA går signaler ut till din kropp att påbörja muskeluppbyggnaden - precis det du är ute efter.
 • Core Vitamins innehåller vitaminer och mineraler som behöves för många kroppsfunktioner, bland annat för immunförsvaret, ämnesomsättningen och muskelfunktion. Vid hård träning förbrukar du också dessa i hög takt, vilket gör att det är bra att fylla på lite extra.
 • Arctic Omega-3 innehåller olja som framförallt finns i fet fisk och rapsolja och som innehåller fettsyrorna DHA och EPA. Dessa behövs bland annat för en god hjärt- och kärlhälsa samt är av vikt för ett fungerande immunsystem. Immunsystemets viktigaste funktion är att hålla borta virus, bakterier och infektioner, som annars kan hindra dig från att träna normalt.

Varumärke

Svenskt Kosttillskott
Näringsinnehåll
Produktrecensioner (1)
Leverans & betalning

Lär dig mer

  Träningsupplägg - 3 dagar i veckan

Träningsupplägg - 3 dagar i veckan

Från nybörjare är det nu dags att ta nästa steg, träning 3-dagar i veckan.
  Yoga för nybörjare

Yoga för nybörjare

Lär dig allt du behöver för att komma igång med yoga!
  En diet utan namn - Olga Rönnbergs bästa tips för ett hälsosamt liv

En diet utan namn - Olga Rönnbergs bästa tips för ett hälsosamt liv

Olga Rönnberg guidar till hur du skapar kostvanor som funkar i det långa loppet.
  Olga Rönnberg: Lyckas med fettförbränningen

Olga Rönnberg: Lyckas med fettförbränningen

Olga Rönnberg från Mammafitness tipsar om effektiv fettförbränningsträning.
  Havrefrallor med fyllning

Havrefrallor med fyllning

Baka saftiga havrefrallor och fyll dem med goda röror som mättar.
  Johanna Hector tipsar: Så kombinerar du yoga med eteriska oljor

Johanna Hector tipsar: Så kombinerar du yoga med eteriska oljor

Så använder Johanna Hector eteriska oljor för att fördjupa känslan i yogan.
  Kom igång med din träning

Kom igång med din träning

Vi hjälper dig att komma igång med träningsupplägg och kost.