Läs mer

Dragremmar

Om du känner att greppet sviker dig innan musklerna gör det kan ett par dragremmar komma väl till användning. Dragremmar, lifting straps och leather straps är alla remmar som är till för att du ska kunna lyfta tyngre när greppet sviker dig.

Vi har för närvarande inga produkter inom denna kategori. Är du intresserad av att handla produkter inom denna kategori - var vänlig att kontakta vår kundservice.

Filtrera

När ska jag använda remmar?

Dragremmar kan du använda i de flesta dragövningar som marklyft, latsdrag och rodd för att hjälpa händerna att hålla tag i stången eller vikterna. Det finns olika sorter av dragremmar och diverse sätt att trä dem på sig och runt vikten, testa dig fram till vilket sätt som passar dig bäst eller fråga någon på gymmet. Tänk bara på att handlederna kan utsättas för stora påfrestningar om du låter vikten hänga i dragremmarna, se till att fördela tyngden mellan greppet och handleden. Komplettera gärna med övningar utan remmar för att stärka upp greppet.

Här hittar du remmar i olika material, välj mellan polyester, bomull och läder. Alla dragremmar är slitstarka så oavsett vilken variant du kommer använda dig av kommer du orka lyfta tyngre ditt grepp bli kunna lyfta tyngre.