Läs mer

Trefas protein

Trefasprotein innehåller en blandning av olika proteinpulver som tas upp med olika hastighet i kroppen. Fördelen med detta är att du förser musklerna med byggstenar både direkt och flera timmar framåt, något som gör trefastproteinet till ett framstående mellanmåls- och kvällsprotein.

Vi har för närvarande inga produkter inom denna kategori. Är du intresserad av att handla produkter inom denna kategori - var vänlig att kontakta vår kundservice.

Filtrera

Vad menas med trefasprotein?

Trefasprotein innehåller protein från vassle, ägg och kasein, som alla har olika snabbt upptag i kroppen. Vassleprotein tas upp snabbast i kroppen och tillför musklerna byggstenar direkt. Äggprotein har ett medelsnabbt upptag och kasein ett långsamt upptag. Genom att kombinera dessa tre proteinkällor får man ett proteinpulver som verkar tidsutsöndrande. Du kan använda trefasprotein påmorgonen till gröten, till mellanmål eller som kvällsmål efter ett sent träningspass.

Här hittar du trestegsprotein i många olika smaker och från olika tillverkare. Många trefasproteiner är även berikade med glutamin, den aminosyra som finns i störst mängd i våra muskler.

Läs mer om trefasprotein här.