Läs mer

Dragremmar

Om du känner att greppet sviker dig innan musklerna gör det kan ett par dragremmar komma väl till användning. Dragremmar, lifting straps och leather straps är alla remmar som är till för att du ska kunna lyfta tyngre när greppet sviker dig.

Filtrera
Filtrera 13 produkter
Varumärke
Better Bodies5 Wahlander3 Strength2 Iron Gym2 Casall1
Sortering
Popularitet

När ska jag använda remmar?

Dragremmar kan du använda i de flesta dragövningar som marklyft, latsdrag och rodd för att hjälpa händerna att hålla tag i stången eller vikterna. Det finns olika sorter av dragremmar och diverse sätt att trä dem på sig och runt vikten, testa dig fram till vilket sätt som passar dig bäst eller fråga någon på gymmet. Tänk bara på att handlederna kan utsättas för stora påfrestningar om du låter vikten hänga i dragremmarna, se till att fördela tyngden mellan greppet och handleden. Komplettera gärna med övningar utan remmar för att stärka upp greppet.

Här hittar du remmar i olika material, välj mellan polyester, bomull och läder. Alla dragremmar är slitstarka så oavsett vilken variant du kommer använda dig av kommer du orka lyfta tyngre ditt grepp bli kunna lyfta tyngre.