

Renee Voltaire Raw Chiafrön
- Gelbildande
- Näringsrika
- Produktbeskrivning
- Näringsinnehåll
- Recensioner (3)
- Leverans & betalning
Näringsboost med omega-3 och fiber
Dessa raw chiafrön kommer från Ecuador, där de varsamt har producerats utan upphettning, så att alla näringsämnen skall bevaras. Använd precis som de är i yoghurt eller fil, eller använd till desserter, drycker eller matlagning. Chiafrön bildar en gelé när de får ligga i blöt en stund, och kan därför lätt användas som nyttig konsistensgivare till pudding och gröt.
- Chiafrön av råkvalitet
- Fiberrika frön med mineraler och omega-3
- Bildar gelé i vätska
Chiafrön är ett på många sätt unikt frö baserat på dess rika näringsinnehåll och förmåga att bilda gelé i vätska. Chiafrön är en utmärkt källa till gelbildande fiber, en ovanlig fibersort som har goda egenskaper för hjärta och kärl. Chiafrön innehåller även en förvånansvärt hög mängd omega-3, hälsosamma fettsyror som bidrar till en normal hjärt- och kärlfunktion. Dessutom innehåller chiafrön flera mineraler så som kalcium, järn och kalium och är även en källa till protein.
Medelbetyget är uträknat från de senaste 100 kommentarerna.