0 produkter
0 kr
En härlig paj gjord på antioxidantrika blåbär och mandelmjöl. Perfekt som en nyttigare efterrätt och passar även dig som inte tål gluten.
Pajdeg till två pajer | Näringsinnehåll | ||||||||
2 dl mandelmjöl 1 msk kokosmjöl 100g kesella 1% 20g smält smör 2 tsk stevia 1/3 tsk örtsalt |
|
Alla ingredienser blandar du noga i en bunke som du sedan sätter in i kylen i ca en timme.
Slå på ugnen på 180C.
Dela degen i två delar och pressa ut den i två smorda pajformar med diametern 12 cm.
Sätt in pajformarna i ugnen i ca 20 minuter och när de är färdiga låter du dem svalna på bakgaller.
Blåbärskräm | Näringsinnehåll per paj | ||||||||
100g kesella 1% 100g blåbär 20g vaniljprotein 2 tsk stevia 1/4 tsk vaniljpulver 1 dl vatten |
|
Fyllningen blandar du enkelt med en stavmixer för att sedan fördela den jämt i de båda pajformarna. Ställ in formarna i kylen och låt dem vila där ett tag innan servering.