Pannkakstårta med protein

Fantastiskt goda proteinpannkakor utgör grunden i denna enkla pannkakstårta. Med vispad kokosgrädde och sylt är den en garanterad favorit hos både stora och små.

En nyttig pannkakstårta för alla åldrar.

Till 2 portioner
NäringsvärdePer portion
Energi322 kcal
Protein30,3 g
Kolhydrater13,3 g
Fett28,8 g
Fiber2,8 g
2 dl Core Protein Pancakes
3 dl vatten
1 dl kokosgrädde
100 g sockerfri sylt av valfri sort

Tillredning:

Blanda pannkakspulvret med 2 dl vatten. Vispa noga tills du har en slät smet. Tillsätt det sista vattnet (1 dl) och vispa igen.

Stek pannkakor i lika stora storlekar och lägg på en tallrik för att svalna.

Varva pannkakor, kokosgrädde och sylt som du själv önskar och bygg en pannkakstårta.

Servera med färsk frukt eller bär.

Ingredienser

 
Protein Pancakes

Var denna artikel till hjälp?   Ja   Nej

Relaterade artiklar

 

Proteinrika pannkakor med chiasylt

Glutenfria, proteinrika pannkakor som serveras med underbar chiasylt.
 

Nyttiga bananpannkakor

Njut av goda, glutenfria pannkakor som tillagas med bananer och keso.
 

Glutenfri diet

Varför glutenfritt? Och vad är glutenintolerans? Det kan du läsa om här.
 

Glutenfria bananpannkakor

Gluten- och laktosfria amerikanska bananpannkakor!
 

Proteinrika saffranspannkakor

Saffranspannkakor utan gluten och tillsatt socker, dessutom rika på protein!
 

Glutenfri jordgubbspaj

Somrig paj med bovetemjöl som även passar dig som inte tål gluten.
 

Nyttiga hallongrottor

En smaksensation där sött möter krispigt. Naturligt och fantastiskt gott!
 

Glutenfria pepparkakor

Knapriga, nyttiga och underbart goda pepparkakor som är gluten- och sockerfria.
 

Paj med blåbär och mandelmjöl

En härlig paj gjord på antioxidantrika blåbär och mandelmjöl.
 

Jordgubbspaj utan gluten

Glutenfri paj med mandel- och kokosmjöl.
Visa fler