Bild saknas

My Martens Hälsopaket

Paketet innehåller

Healthwell Zink, 100 kaps
SmartShake Lite Svensk Hälsokost, 400 ml, Vit/transparent
Core Whey Protein
Choklad Milkshake, 1 kg
Paket
Du sparar 174 kr mot styckpris.

Paketpris

659 kr
I lager
Fri frakt!
Skickas omgående  

Fraktsätt

FraktsättSkickasLeveranstid
Urban Home Deliveryidag 13:001-2 vardagar
Early Birdidag 14:002-3 vardagar
Varubrev ekonomiidag 14:002-4 vardagar
Postnordidag 14:001-3 vardagar
Instabox Homeidag 16:000-2 dagar
Instaboxidag 16:000-2 dagar
Budbeei morgon 9:000-2 dagar
Budbee Boxi morgon 9:000-2 vardagar
  • Produktbeskrivning
  • Näringsinnehåll
  • Skriv en recension
  • Leverans & betalning
Näringsinnehåll
Produktbeskrivning

Färdigt paket för ett hälsosammare liv

My Martens är vår hälsoinspiratör och ambassadör för vårt varumärke Healthwell. My är aktiv inom träning och hälsa samt driver sin egna PT-studio och coachning online. Vi har tillsammans med My satt ihop ett hälsopaket med en rad olika produkter för ett hälsosammare liv. I detta paket hittar du zink, magnesium, vitamin C, Omega-3 fiskolja, vitamin D, shaker och proteinpulver. Ett perfekt paket för dig som vill starta ett hälsosamt liv och få i dig rätt vitaminer, mineraler, hälsosamma fetter och protein!

  • Vitaminer för immunförsvaret
  • Omega-3 Fiskolja för hjärt- och kärlhälsa
  • Mineraler
  • Proteintillskott i flera goda smaker

Tillskott för din hälsa

Zink - Zink har flera funktioner i kroppen, bland annat är zink betydelsefullt för ett normalt immunsystem och för kvaliteten på hår, hud och naglar. Healthwell Zink har hög biotillgänglighet och tas lätt upp av kroppen. Kapslarna är helt vegetabiliska och lättsvalda.

Magnesium 800 - Magnesium 800 är ett högdoserat tillskott med magnesium. Magnesium är en mineral som har flera funktioner i kroppen, bland annat finns magnesium i alla våra celler där det bidrar till musklernas förmåga att slappna av. Bra för återhämtning mellan träningspassen!

Vitamin C - Vitamin C har flera funktioner i kroppen. Det hjälper till att bygga upp kroppens brosk- och benvävnad och behövs för att kollagen ska bildas. Vitamin C är också viktigt för immunsystemets normala funktion.

Omega-3 Fiskolja- Omega-3 är en fettsyra som framförallt finns i fet fisk. Det innehåller de essentiella fettsyrorna EPA och DHA som bland annat bidrar till hjärtats och hjärnans normala funktion. Healthwell Omega-3 Fiskolja omega-3 är hämtad från fisk i kalla vatten för att ge dig en så bra fiskolja som möjligt.

Vitamin D3 5000 IE - Vitamin D är solens vitamin och under vintermånaderna har många svårt att få i sig tillräckligt med vitamin D. Healthwell Vitamin D3 5000 IE är ett högdoserat vitamintillskott som innehåller naturligt fett från fårull. Vitamin D har flera viktiga funktioner i kroppen, bland annat upprätthålla ett normalt fungerande immunsystem och stärka tänder och skelett.

SmartShake Lite Svensk Hälsokost - En shaker som är perfekt att blanda din proteinshake i med ett praktiskt mixernät så du slipper klumpar. Den rymmer 400 ml och du kan enkelt rengöra den genom att diska den i diskmaskin.

Core Whey Protein - Utmärkt proteintillskott för dig som vill öka ditt intag av protein. Protein medverkar till både återhämtning och muskeluppbyggnad, vilket gör att det passar bra både efter träning och som mellanmål. Finns i flera goda smaker!

Varumärke

Healthwell
Leverans & betalning

Lär dig mer

  Våra märkningar och certifieringar

Våra märkningar och certifieringar

Här kan du läsa om olika märkningar och vad de står för.