Läs mer

Mjöl

Variera dina bakverk och din matlagning med olika sorters mjöl, med alternativ både för dig som är glutenintolerant och för dig som vill leva lite sundare. Här finns klassiker som havremjöl, bovetemjöl och majsmjöl tillsammans med ett stort utbud av nya, spännande mjölsorter som cassavamjöl, algmjöl och mesquitemjöl. Prova att baka ett nyttigt bröd genom att kombinera flera av våra fiberrika och nyttiga mjölsorter och låt dina sinnen uppleva helt nya dofter och smaker.

Filtrera
Filtrera × Rensa filter 3 av 32 produkter
Urval
Varutyp
Kokosmjöl3 Vetemjöl0 Teffmjöl0 Tapiokamjöl0 Sesammjöl0 Quinoamjöl0 Potatismjöl0 Mesquitemjöl0 Mandelmjöl0 Majsmjöl0 Visa fler
Varumärke
AmanPrana1 Raw food shop1 Urtekram1 Khoisan Tea0 Alg-Börje0 da Carla0 Funksjonell Mat0 Biofood0 Crearome0 Svenskt Kosttillskott0
Märkning
Vegan 3
Glutenkänslig 3
Ekologisk 2
Sortering
Popularitet
Kokosmjöl
500 g
95 kr
 
4,9
4.89 av 5
Betyg: 4.89 / 5
Kokosfibermjöl
280 g
-21%
23 kr
29 kr

Olika sorters nyttigare mjöl

Det finns även många olika sorters nötmjöl som mandelmjöl, jordnötsmjöl och kokosmjöl, som passar utmärkt för dig som äter LCHF och vill baka bröd med lägre innehåll av kolhydrater. Äter du en kolhydratsnål kost passar teffmjöl och sesammjöl till att baka både kakor och bröd. Tänker du på proteininnehållet ska du välja quinoamjöl eller pumpamjöl, dessa är goda källor till protein och går utmärkt att använda till pannkakor och bröd istället för vanligt vetemjöl.

Många av mjölsorterna under denna kategori är naturligt glutenfria och för att göra den glutenfria bakningen lite lättare finns här fibermjöl som hjälper till att binda samman dina bakverk. Här hittar du ett stort utbud av ekologiskt, glutenfritt och nyttigt mjöl att använda till all typ av bakning.