Bild saknas

L-Argiplex man

4.44 av 5
Lusthöjande kosttillskott för män.

- Arginin
- Vitaminer & mineraler
- Snabbverkande

Vårt pris

135 kr
Produkten är slutsåld och kommer ej inkomma igen.
L-Argiplex Kvinna
100 kaps
L-Argiplex kvinna
229 kr
 
4,6
4.56 av 5
Andra har köpt
L-Argiplex Man
90 tabl
L-Argiplex Total Man
278 kr
 
Andra har köpt
Maca och L-arginin
180 kaps
Elexir Pharma Maca L-arginin
209 kr
 
Andra har köpt
  • Produktbeskrivning
  • Näringsinnehåll
  • Recensioner (9)
  • Leverans & betalning
Produktbeskrivning

För mannens lust

L-Argiplex är ett kosttillskott för män som är sexuellt aktiva. Många får effekt inom 12-48 timmar för andra kan det ta upp till några dagar. L-Argiplex är anpassat för mannens behov.

Vad innehåller L-Argiplex?

L-Argiplex innehåller L-Arginin, som omvandlas till kväveoxid i kroppen, och magnesium samt vitamin E. Magnesium bidrar till en normal energiomsättning, normal muskelfunktion samt att minska trötthet och utmattning. Produkten är även berikad med vitamin C, vitamin B6, folsyra samt zink. Zink är intressant då det bidrar till bibehållandet av normala nivåer av manligt könshormon i blodet, medan B6 bidrar till regleringen av hormonaktiviteten. L-Argiplex kan med fördel användas kontinuerligt.

L-argiplex

L-Argiplex skall inte förväxlas med mediciner som är receptbelagda mot nedsatt sexualfunktion.

Varumärke

Lär dig mer

 

Därför är Arginin bra för din träning

Arginin är en populär aminosyra som kan hjälpa till att öka blodcirkulation.
Näringsinnehåll
Produktrecensioner (9)
Mika, 2017-06-02
Läste recensionerna och beställde trots jag var skeptiskt till att det skulle märkas någon större skillnad. Har under längre period känt mig trött kroppsligt och mentalt. Har celiaki och därmed sämre upptag av vitaminer, men bidragande är förstås även att jag tillhör åldersgruppen +45. Åt 2 kapslar i samband med mat 2 ggr per dag tillsammans med Omega 3 kapslar( samt extra B6/B12/Folsyra ibland då vi med celiaki ofta har försämrat b vitaminupptag). Efter ca 2-3 veckor började jag känna mig piggare mentalt och fysiskt. Precis som i min ungdom vaknar jag numera ofta med lust :) Jag tar nu endast 4 kapslar per dag under 1 vecka, resten av månaden äter jag endast 2 per dag (spar pengar och känner det räcker numera). Köper man dessa i tron de är magiska piller blir man besviken. Vissa ändringar i livsstilen är priset man får betala för mera energi och lust... I mitt fall hade jag slutat med socker/sötningsmedel, börjat power walk och smått börjat gå ner i vikt. Det var dock i samband med intag av kapslarna som den verkliga skillnaden i lust och förmåga kom. Mår bättre än på många år och fått ork börja träna. Kommer fortsätta med l-argiplex. Vet inte om har betydelse men jag intar aldrig kapslarna eller vitaminer i samband med kaffe.
svante, 2015-01-09
har inte haft någon "effekt" ännu, men väntar mm !
Linn, 2013-11-13
Gav tyvärr ingen ökad lust.
Lennart, 2013-05-01
Svårt att bedöma, har inte märkt någon större skillnad från förr
Carl, 2013-04-04
Jag började med full dos och tyckte effekten blev för stark. Jag börjar få effekt av 1-2 kapslar. Även om det blå färgämnet har relativt låg giftighet så är det dock giftigt och bör tas bort från produkten tycker jag.
Stefan, 2013-04-01
Verkar vara en bra produkt, känner mig pigg och frisk numera trots det bistra vinterhalvåret, svårt att framhäva + eller -,då man behöver använda dylika produkter under lång, men verkar fungera bra :)
Liv, 2013-03-13
Hög halt L-Arginin till bra pris. Hade önskat producenten skippat det onödiga, blåa färgämnet. Kapslarna är i det större formatet & för mig, svåra att svälja. God effekt efter 2 veckors intag (5kapslar/dag).
Leif, 2012-11-26
Jag har använt produkten L-Argiplex man i ett par veckor nu.
Någon påtaglig förändring jämfört med tid före och tid efter jag använt ovan angiven produkt kan jag inte känna. Jag fortsätter emellertid med intag av angiven dos/dag och får se om det sker någon positiv förändring i min kropp. Alltså framförallt ser jag på "minskad trötthet" och "normala hormonvärden"
MVH
Leif Svenman
Ulf, 2012-11-18
Beställde ganska nyligen denna produkt och har nu tagit det cirka 1 vecka och tycker att jag framförallt har mycket mer energi i vardagen. Städa, laga mat, träna mm går lättare. Mer mental energi att göra "tråkiga" saker helt enkelt. Det är den största förändring jag har märkt.
Viktigt: Alla kommentarer uttrycker kundens/författarens åsikter. Svensk Hälsokost kan därför inte ta ansvar för att information är korrekt utan ska ses som en vägledning från andra personer.

Medelbetyget är uträknat från de senaste 100 kommentarerna.
Leverans & betalning

Produktrekommendationer

L-Argiplex Kvinna
100 kaps
L-Argiplex kvinna
229 kr
 
4,6
4.56 av 5
Andra har köpt
L-Argiplex Man
90 tabl
L-Argiplex Total Man
278 kr
 
Andra har köpt
Maca och L-arginin
180 kaps
Elexir Pharma Maca L-arginin
209 kr
 
Andra har köpt
L-Argiplex Kvinna
90 tabl
L-Argiplex Total Kvinna
278 kr
 
Andra har köpt