Om oss

Svensk Hälsokost är resultatet av ett mångårigt kunnande inom hälsa och välmående på nätet. Vi har allt för dig som vill hjälpa din kropp att må bra såväl på insidan som utsidan. Allt eftersom verksamheten har blomstrat har vi kunnat bredda vårt produktutbud och idag finns vi även representerade i flertalet av de nordiska länderna.

Vi håller vad vi lovar

Vi vet att snabba och säkra leveranser och betalsätt i kombination med ett brett sortiment av välkända produkter är viktigt för dig som kund. Därför lägger vi stor vikt i att handplocka våra samarbetspartners för att du som kund skall få en bra köpupplevelse. Utöver detta anser vi oss ha en av marknadens snabbaste och mest kompetenta kundtjänst. I vårt team finner du bland annat utbildad personal inom näringsfysiologi , träning och hälsa.

Vi vill gärna dela med oss av vår kunskap som vi har om produkter, näringslära, träning och allmänt sunda levnadsvanor. Vi hjälper gärna till att hitta just de produkter som passar dig bäst utifrån dina mål och förutsättningar.

För oss är det viktigt att produkterna vi säljer är trygga och håller hög kvalitet. Alla våra leverantörer är noga handplockade och vi har ett nära samarbete med dem.

Du som kund skall känna dig trygg med att handla från oss. Därför arbetar vi hårt för att kunna erbjuda säkra och tillförlitliga försändelser och betalsätt. Att handla på nätet skall vara enkelt och säkert.

Svensk Hälsokost Barncancerfonden

Tillsammans är vi starka!

Vi på Svensk Hälsokost AB är oerhört stolta över att kunna presentera vårt samarbete med Barncancerfonden. Vi stöder fondens viktiga arbete med att utrota barncancer genom att vara ett av deras vänföretag. Utöver vårt engagemang som vänföretag skänker vi fonden en krona per såld produkt ur HealthWell-sortimentet. De pengar som samlas in på detta sätt går oavkortat till Barncancerfonden. Detta betyder att du som kund automatiskt hjälper oss att hjälpa då du handlar dessa produkter