Läs mer

Ekologiskt tvättmedel

Med ett ekologiskt tvättmedel tvättar du dina kläder skinande rent med naturliga och miljövänliga ingredienser. Välj bland våra skonsamma ekologiska tvättmedel och sköljmedel både med och utan parfym och hitta din favorit.

Filtrera
Filtrera 19 produkter
Urval
Varumärke
Ren Logik6 Sodasan5 Gröna Gredelina3 Washologi2 Galltvål2 Biosa1
Märkning
Ekologisk 10
Ej djurtestad 5
Sortering
Popularitet
Tvättmedel
Lime
Nyhet
109 kr
 
Tvättmedel
Sensitive
Nyhet
109 kr
 
Tvättnötter
1 kg
229 kr
 
4,0
4 av 5
Betyg: 4 / 5
Mjukmedel
Mandelblom
Ren Logik Mjukmedel
109 kr
 
Linnevatten
Citrus Bergamia
Nyhet
69 kr
 
Linnevatten
Cottone Pulito
Nyhet
69 kr
 
Sköljmedel
Lime
Nyhet
59 kr
 
Sköljmedel
Persika
Nyhet
59 kr
 
Ull & Fintvätt
750 ml
Nyhet
59 kr
 
Tvättnötter EKO
1 st
Nyhet
129 kr
 

Bra för miljön & huden

I denna kategori hittar du ekologiska tvättmedel utan zeoliter och giftfritt tvättmedel som inte irriterar huden. Här hittar du även miljövänlig fläckborttagning och ekologiskt sköljmedel. Dessa ekologiska tvättmedel är inte bara bra för miljön, de är även snälla mot din hud. Du kan välja mellan ekologiskt tvättmedel som är flytande eller tvättmedel i pulverform beroende på vad du tycker bäst om.

Om du vill prova något annat än traditionella tvättmedel så hittar du också de populära tvättnötterna här. Tvättnötterna är så kallade såpanötter som liksom namnet antyder innehåller naturlig såpa. Tvättnötterna kan återanvändas flera gånger och är biologiskt nedbrytbara.

Ekologiskt tvättmedel är bättre för miljön

Eftersom vi tvättar våra kläder ofta så förbrukar vi många ton tvättmedel varje år. De ämnen som finns i tvättmedlet transporteras genom vårt avlopp ut i våra sjöar och bidrar sedan till övergödning. Ekologiska tvättmedel däremot består av naturliga ingredienser som bryts ner i naturen och dessutom är de skonsammare mot din hud och dina kläder. Så ta hand om både dig själv, dina kläder och miljön genom att använda ett ekologiskt tvättmedel.