0 produkter
0 kr
En blandning av sommarens grillparty och höstens svampplockning blir en nyttig gourmetmiddag som toppar det mesta. Med grillpanna kan du njuta av denna middag året runt.
Ingredienser 2 port |
| ||||||||||
200 g entrecot | |||||||||||
100 g broccoli | |||||||||||
100 g champinjoner | |||||||||||
30 g rödlök | |||||||||||
30 g chevreost | |||||||||||
5 g kokosfett | |||||||||||
2 msk balsamic vinäger | |||||||||||
1/3 tsk timjan | |||||||||||
1 nypa chiliflakes | |||||||||||
1/4 tsk stevia | |||||||||||
Örtsalt |
1. Starta ugnen på 180 grader. Värm samtidigt på en grill eller grillpanna.
2. Hacka lök och skiva champinjoner i kvartsstora bitar. Stek tillsammans med broccoli i kokosfett i ett par minuter.
3. Ta bort blandningen från värmen och häll på balsamico. Låt stå i ugnen ca 10 minuter.
4. Lägg chevreost tillsammans med kryddorna i en skål. Häll i de färdiggräddade grönsakerna och låt smakerna gifta sig med osten i ca 2 minuter.
5. Grilla entrecoten i ca 8 minuter och låt den vila innan servering med grönsaksblandningen.
Bjud på grillat till fest eller laga till vardagsmiddag!