Bild saknas

DAY and NIGHT by Linda Lampenius

4.17 av 5
Komplett kosttillskott föra hela dygnet by Linda Lampenius

- Skönhet inifrån och ut
- Vegetabiliska kapslar
- 2 burkar: Dag/Natt
Storlek
Day 60 kaps
Night 60 kaps

Vårt pris

299 kr
Produkten är slutsåld och kommer ej inkomma igen.
Collagen Skin & nails
90 kaps
Collagen Skin & Nails
-20%
239 kr
299 kr
4,2
4.2 av 5
Tips
Wonderful Hair
90 kaps
Wonderful Hair
-20%
239 kr
299 kr
Tips
Betakaroten
30 kaps
Betakaroten
-20%
79 kr
99 kr
4,6
4.58 av 5
Tips
 • Produktbeskrivning
 • Näringsinnehåll
 • Recensioner (6)
 • Leverans & betalning
Produktbeskrivning

Må bra inifrån och ut med DAY and NIGHT

Har du flera olika kosttillskottsburkar som står i badrumsskåpet eller som står framme på sängbordet och tar plats?

DAY and NIGHT by Linda Lampenius är kosttillskott framtagna av Better You tillsammans med den världsberömda violinisten Linda Lampenius, som även är en känd profil efter att bland annat deltagit i flera underhållningsprogram på TV. Linda har stått på scen sen hon var 3 år och har själv tagit olika kosttillskott i 20 års tid. Med hennes hektiska tillvaro med mycket resande, hög belastning och sena konsertkvällar åt Linda ett 30-tal olika tabletter och kapslar med vitaminer och mineraler. Utöver bra kost och träning ville hon säkerställa att hon fick i sig rätt mängd av de ämnena hon mådde bra av och som gav henne möjlighet att fortsätta prestera och leverera maximalt i vardagen.

"Eftersom jag tagit flera olika vitaminer, mineraler, antioxidanter, fetter och mjölksyrabakterier dagligen, även då jag rest, har jag tröttnat på att plocka ihop allt från flera olika burkar. Dessutom har det blivit väldigt dyrt. Jag blev otroligt glad när Better You kontaktade mig då jag redan hade testat några av deras produkter som bland annat innehöll magnesium, MSM, vitamin D och ingefärsextrakt och visste att min kropp tog upp ingredienserna eftersom jag såg bra resultat. Nu ville jag samla allt jag tyckte jag behövde, i en och samma produkt. Detta blev möjligt genom att lägga in ingredienserna i två produkter, DAY och NIGHT." - Linda Lampenius

Läs hela intervjun med Linda här »

Detta kosttillskott är uppdelat i två produkter för att förse kroppen med de vitaminer och mineraler som lämpar sig bäst att ta på morgonen respektive på kvällen. Dessutom har även Linda upplevt efter alla år med olika kosttillskott att ett jämnt fördelat upptag fungerade bäst på henne och tänkte att det möjligen kan vara så även för andra. Köp båda kosttillskotten DAY och NIGHT till ett förmånligare pris.

 • Komplett kosttillskott för hela dygnet
 • Vegetabiliska kapslar
 • Skönhet inifrån och ut
 • Paketpris för både DAY and NIGHT

Två pillerburkar med Day and Night by Linda Lampenius med piller vid sidan av.

DAY på morgonen

DAY-kapslarna som du tar på morgonen tillsammans med frukosten innehåller vitaminer och reds som bland annat Q10, betakaroten och vitamin D. Q10 är ett kroppseget ämne som har liknande egenskaper som ett vitamin och antioxidant och finns i allra högsta grad i våra vitala organ som hjärtat samt i immunsystemets alla celler. Då produktionen av vårt egna Q10 minskar i relativt unga år, vid 30 års ålder, är syftet med ett kosttillskott med Q10 att upprätthålla en normal hjärt- och kärlhälsa, samt att minska trötthetskänslor. DAY har även ingredienser som:

 • Tranbärsextrakt som är rikt på antioxidanter, folsyra, zink, järn och vitamin C. Det finns en teori om att det är tranbärets låga pH-värde som motverkar att bakterier fäster.
 • Betakaroten lagras under huden och bidrar till en snabbare och jämnare solkysst hud. Det lagras under huden och ombildas till vitamin A när kroppen behöver det.
 • Ingefärsextrakt innehåller bland annat vitamin B6 och E samt mineralerna koppar och zink. Dessutom innehåller det gingeroler, som tros vara det verksamma ämnet i ingefära när det kommer till en upplevd värmekänsla i kroppen.
 • Vitamin D är bra för oss som bor i Norden och inte får så mycket D-vitamin av solens strålar. Vitamin D hjälper nervsystemet att fungera som det ska samt att reglera kalciumbalansen.
 • Mjölksyrakultur är goda mjölksyrebakterier som inte innehåller mjölk eller laktos, men som hjälper till att hålla magen i balans och bidrar till kroppens immunsystem.

NIGHT på kvällen

NIGHT som du ska ta på kvällen innehåller mineraler och greens som exempelvis magnesium, MSM och havtorn. Magnesium är ett mineral som finns i alla våra levande celler och har visats ha en stor påverkan på nervsignalregleringen och behövs för att hjälpa musklerna att slappna av. Därav är det bra att äta magnesium på kvällen när du vill slappna av. Avslappning har en positiv inverkan på djupsömnen och kroppens återhämtning. Kommer du snabbare ner i djupsömn får kroppen och hjärnan den återhämtning den behöver för att kunna stråla och leverera på topp dagen efter igen. I produkten NIGHT finner du även ingredienser som:

 • Nattljusolja, som en örtväxt som är rik på fettsyran GLA, gammalinolensyra och hör till gruppen omega-6. GLA är föregångare till den hormonliknande substansen prostaglandin, som bland annat reglerar hormonbalansen, blodtillförseln till vävnader och är delaktig i uppbyggnaden av hår och hud.
 • Havtorn innehåller flera vitaminer, mineraler och fleromättade fettsyror som exempelvis fungerar som antioxidanter, och är viktigt för vårt immunsystem. Men den innehåller även ämnen som behövs för att upprätthålla ett fungerande nervsystem och ämnesomsättning.
 • Zink finns i hela kroppen och är involverad i en mängd processer. Störst mängd finner du i hår, hud och naglar och därför kan zink hjälpa till att bibehålla dess normala styrka och kvalité. Zink bidrar även till en normal hormonreglering, ämnesomsättning och fungerande immunsystem.
 • MSM är en form av organiskt svavel som finns naturligt i kroppen och är en viktig beståndsdel i kroppens kollagen och keratin som bygger upp muskler, bindväv, skelett, hår, hud och naglar.

"Magnesium, som jag tar för att motverka alla spänningar jag får i armar, nacke och rygg av fiolspelandet, kan jag bara ta till natten, eftersom jag känner mig så avslappnad av produkten. Q10 kan jag däremot ta bara på morgonen på grund av den uppiggande effekten." - Linda Lampenius

Linda Lampenius berättar om DAY and NIGHT

Med DAY and NIGHT by Linda Lampenius får du ett komplett kosttillskott som säkerställer ditt intag av vitaminer och mineraler som gör att du mår bra inifrån och ut. Inget kosttillskott är ett mirakelpiller som gör att du får igen förlorad sömn, att du helt plötsligt får energi och kan springa ett maraton fast du aldrig sprungit 1 kilometer innan, eller att du får photoshoppat silkeslent och fläckfritt hår och hud. Det ett kosttillskott kan göra är att säkerställa att du får i dig tillräckligt med vitaminer, mineraler och ämnen som gör att kroppen mår bra. Linda har tagit fram kosttillskotten DAY och NIGHT tillsammans med Better You för att ge mer plats i resväskan eller i badrumsskåpet till andra saker, men framförallt med alla de vitaminer, mineraler och extrakt som gör att hon mår bra inifrån och ut och kan prestera i vardagen.

"Ingredienserna i DAY and NIGHT är desamma som jag använt under många år. I samarbetet med Better You har vi funnit synergier genom att använda deras filosofi om naturligt packad micronäring. Exempelvis har vi använt helnäringsextrakt innehållande naturliga proportioner mellan bioflavonoider och vitamin C för att underlätta upptaget av till exempel organiska former av magnesium och järn." - Linda Lampenius

Förutom att säkerställa en fin balans i sitt intag av vitaminer och mineraler är det svårt att få in alla ämnen i en och samma tablett. Tabletterna skulle dels bli för stora och jobbiga att svälja och det är heller inte så optimalt att inta alla ämnen ihop samtidigt. Därav blev det två kosttillskottsprodukter, för att förse kroppen med ett jämnt intag av vitaminer och mineraler.

"Genom att fokusera främst på vitaminstrukturer och antioxidanter från det röda växtriket på morgonen och mineraler och det gröna växtriket på kvällen har jag hittat mitt recept för att säkerställa en fin balans." - Linda Lampenius

Omsorgsfullt innehåll

Linda har sedan en lång tid tillbaka tagit kosttillskott för att ta hand om kroppen på allra bästa sätt. Förutom att träna och äta bra kost har Linda sedan länge tagit kosttillskott av vitaminer och mineraler, för att tillgodose kroppens behov som gör att den fungerar optimalt. Majoriteten av kvinnor önskar ett otroligt hårsvall, starka långa fina naglar och felfri hud. Något som bara blir svårare och svårare att få eller upprätthålla idag då vi utsätter kroppen för mycket stress och yttre påfrestningar.

På grund av att vi utsätter kroppen för hög belastning som stress, osunt leverne, hård träning men även föroreningar och strålning ökar processen och bildandet av fria radikaler i kroppen som kan leda till oxidativ stress. Genom att ta tillskott av vitaminer och mineraler, förser man kroppen med antioxidanter som hjälper till att skydda våra celler från fria radikaler. Detta leder till att cellerna inte bryts ner i samma hastighet samt att det gynnar celldelningen i kroppen och hår, hud och naglar bibehåller sin normala styrka och kvalité.

"I denna kombinationsprodukt får jag alla naturliga vitaminer, mineraler, antioxidanter, mjölksyrabakterier och fetter jag tidigare varit tvungen att köpa i flera olika förpackningar. Jag vill att mina produkter bland annat skall bidra till mitt immunsystem, elasticiteten och fuktnivån i huden och håret, skydda kroppen mot fria radikaler och ge mig energi. Mina produkter, så som alla Better Yous produkter, är garanterat rena och naturliga." - Linda Lampenius

Tack vare dessa produkter slipper Linda fara runt med 20 burkar och inta ett 30-tal tabletter, nu har hon allt hon behöver i vitamin- och mineralväg i enbart två burkar. För att kunna ta hand om det yttre måste man värna och se till så att insidan mår bra först.

Säkerställ ditt dagsintag av vitaminer och mineraler med DAY and NIGHT by Linda Lampenius!

Profilbild på violinisten Linda Lampenius med signatur.

Varumärke

Better You
Näringsinnehåll
Produktrecensioner (6)
Leverans & betalning

Produktrekommendationer

Collagen Skin & nails
90 kaps
Collagen Skin & Nails
-20%
239 kr
299 kr
4,2
4.2 av 5
Tips
Wonderful Hair
90 kaps
Wonderful Hair
-20%
239 kr
299 kr
Tips
Betakaroten
30 kaps
Betakaroten
-20%
79 kr
99 kr
4,6
4.58 av 5
Tips
Pantoten + Silica
240 tabl
94 kr
 
5,0
5 av 5
Andra har köpt

Andra kunder har även köpt

Diet Shake
420 g
Diet Shake
219 kr
 
4,7
4.73 av 5
Andra har köpt
Kolloidalt Silver
500ml
Ionosil Kolloidalt Silver
-20%
118 kr
148 kr
4,9
4.87 av 5
Blue Eye
64 tabl
Elexir Pharma Blue Eye
289 kr
 
5,0
5 av 5
Andra har köpt
Gurkmeja
50 kaps
Better You Gurkmeja
229 kr
 
4,8
4.75 av 5
Andra har köpt
Super Magnesium
100 tabl
Great Earth Super Magnesium
-15%
110 kr
129 kr
4,8
4.85 av 5
Collagen Plus
90 kaps
Collagen Plus
-20%
215 kr
269 kr
4,5
4.45 av 5
Better You Natt
60 kaps
Better You Natt
379 kr
 
2,3
2.33 av 5
Andra har köpt