Rabarbermuffins

Dessa kolhydratsnåla muffins är fyllda med rabarber och kokos och är både mättande och goda. Dessutom är de helt glutenfria och perfekta som ett gott och nyttigt mellanmål.

Nybakade muffins med rabarber.

Ingredienser
Näringsvärdeper muffin
Energi109 kcal
Protein5,7 g
Kolhydrater1,9 g
Fett8,7 g
Fibrer0,8 g
ca 15 st
2 ägg
2 dl mjölk
1 dl keso
35 g kokosolja (smakneutral)
2 dl mandelmjöl
1 dl Core Whey natural
2 tsk bakpulver
2 rabarberstjälkar
0,5 dl riven kokos

Tillredning

Sätt ugnen på 200 grader. Ansa rabarberna och dra bort det yttersta skalet. Skär rabarberna i tunna skivor och blanda sedan med kokosflingorna. Ställ åt sidan.

Blanda samman ägg, mjölk, keso och kokosolja. Tillsätt mandelmjöl, proteinpulver och bakpulver och rör om. Blanda ner rabarber- och kokosblandningen och klicka sedan ut smeten i muffinsformar. Grädda mitt i ugnen i 20-25 minuter. Låt svalna innan servering.

Ingredienser

 
Funksjonell Mat Mandelmjöl
 
Urtekram Riven Kokos
 
Biofood Doftfri Kokosolja
 
Urtekram Kokosolja Neutral Smak
 
Superfruit Mandelmjöl EKO
 
Core Whey Protein
 
Urtekram Bakpulver

Var denna artikel till hjälp?   Ja   Nej

Relaterade artiklar

 

Äppelmuffins

Ljuvligt goda äppelmuffins som är både nyttiga och proteinrika.
 

Citron-kokosmuffins

Njut av en härlig muffin till kaffet, med smak av citron och kokos.
 

Nyttiga äpple- och kanelmuffins

Nyttiga och goda bakverk gjorda på kokosmjöl och pofiber och fyllda med protein.
 

Blåbärspulver

Blåbärspulver är rikt på antioxidanter och lutein, och smakar dessutom gott!
Staff ▲