Proteinrika pannkakor med chiasylt

Dessa glutenfria pannkakor tillagas på nolltid och är fantastiskt goda. Den underbara chiasylten är pricken över i och ger pannkakorna det där lilla extra.

Proteinpannkakor serverade med chiasylt.

Ingredienser
Näringsvärdeper portion
Energi248 kcal
Protein21,8 g
Kolhydrater29 g
Fett4,3 g
Fibrer5 g
2 portioner
2 dl Core Protein Pancakes
3 dl vatten
Chiasylt
Räcker till ca 4 portioner
2 dl hallon
1 dl björnbär
2 msk chiafrön
2 tsk agavesirap

Tillredning:

Mosa bären lätt med en gaffel. Blanda ner chiafrön och agavesirap. Rör om och ställ in sylten i kylen. Låt stå i minst en timme innan du serverar.

Tillaga pannkakorna enligt instruktionerna på förpackningen.

Servera pannkakorna med sylten och eventuellt lite agavesirap.


Var denna artikel till hjälp?   Ja   Nej
Tack för din åsikt!
Matbloggstoppen
Skriven av Svensk Hälsokost