Pasta carbonara

Njut av en krämig och god pastarätt som dessutom är nyttig och går hem hos både vuxna och barn.

Pasta carbonara med gröna ärtor på en vit tallrik.

Ingredienser
Näringsvärdeper portion
Energi436 kcal
Protein25,7 g
Kolhydrater55,3 g
Fett7,8 g
Fibrer7,3 g
4 portioner
200 g rökt skinka i skivor
3 dl mager matlagningsgrädde
salt & svartpeppar
400 g djupfrysta gröna ärtor
4 port spaghetti eller bönpasta

Tillredning

Börja med att koka spaghettin enligt anvisningarna på förpackningen. 

Skär den rökta skinkan i strimlor och stek den lätt i en stekpanna. 

Häll matlagningsgrädden i en kastrull och rör ner skinkan. Låt såsen koka upp och sänk sedan värmen. Låt såsen småkoka på spisen några minuter. Smaka av med salt och peppar. 

Häll av den färdigkokta pastan i ett durkslag och blanda sedan ner de gröna ärtorna. Servera pastan med den varma skinksåsen. 

Ingredienser

 
Nicks Soy Bean Fettucine
 
Urtekram Spaghetti Glutenfri
 
Nicks Black Bean Spaghetti
 
a la eco Sojabönor Fettuccine
 
Nicks Soy Bean Spaghetti

Var denna artikel till hjälp?   Ja   Nej

Relaterade artiklar

 

Pastarätt med lax

Denna krämiga och goda pastarätt är ett säkert middagskort att ha i rockärmen.
 

Pastapanna

Denna pastapanna med grönsaker och kyckling är perfekt vardagsmat.
 

Low carb Carbonara

Tillaga klassisk carbonara med färre kolhydrater.
 

Snabblagad pasta med krämig sås

En snabblagad pastarätt som är lättsmällt och rik på kolhydrater.
 

Pastagratäng med skinka

En snabblagad och nyttig pastarätt med skinka som är fantastiskt krämig och god!
 

Carbonara med hampaspagetti

En sundare carbonara med kalkonbacon och hampaspagetti!
 

Lövbiffsgryta med tomater

En smakrik och lättlagad gryta med lövbiff och soltorkade tomater.
 

Riskakor med avokado

Snabblagat och nyttigt mellanmål med ljuvliga smakkombinationer.
 

Detox, en renande kur

Detox är ett effektiv sätt att maximera kroppens reningsprocess.
 

Bli av med sötsuget

Bli av med sötsuget en gång för alla! Här får du värdefulla tips och råd.
Visa fler
Staff ▲