Nyttiga bananpannkakor

Dessa glutenfria pannkakor gör du enkelt med bananer och keso. Perfekta både som mellanmål och dessert, eller kanske till frukost?

Bananpannkakor med blåbär och kokos på en grå tallrik.

Ingredienser
Näringsvärdeper portion
Energi294 kcal
Protein23 g
Kolhydrater15,5 g
Fett15 g
Fibrer3 g
2 portioner
1 banan
4 ägg
1 dl keso
1 msk kokosmjöl
2 krm vaniljpulver
1 tsk bakpulver

Tillredning

Blanda ner ägg och banan i en mixerskål och mixa sedan till en jämn smet. Blanda ner keso, kokosmjöl och vaniljpulver och rör om tills du har en slät smet.

Klicka ut små plättar i en varm stekpanna och stek pannkakorna på medelhög värme tills de fått fin färg. Servera förslagsvis med sirap, blåbär och riven kokos.

Var denna artikel till hjälp?   Ja   Nej
Tack för din åsikt!
Matbloggstoppen
Skriven av Svensk Hälsokost