Nyttiga bananpannkakor

Dessa glutenfria pannkakor gör du enkelt med bananer och keso. Perfekta både som mellanmål och dessert, eller kanske till frukost?

Bananpannkakor med blåbär och kokos på en grå tallrik.

Ingredienser
Näringsvärdeper portion
Energi294 kcal
Protein23 g
Kolhydrater15,5 g
Fett15 g
Fibrer3 g
2 portioner
1 banan
4 ägg
1 dl keso
1 msk kokosmjöl
2 krm vaniljpulver
1 tsk bakpulver

Tillredning

Blanda ner ägg och banan i en mixerskål och mixa sedan till en jämn smet. Blanda ner keso, kokosmjöl och vaniljpulver och rör om tills du har en slät smet.

Klicka ut små plättar i en varm stekpanna och stek pannkakorna på medelhög värme tills de fått fin färg. Servera förslagsvis med sirap, blåbär och riven kokos.

Ingredienser

 
Urtekram Bakpulver
 
Walden Farms Pancake Syrup
 
Urtekram Riven Kokos
  Vaniljpulver EKO
 
Funksjonell Mat Kokosmjöl
 
Urtekram Kokosfibermjöl

Var denna artikel till hjälp?   Ja   Nej

Relaterade artiklar

 

Glutenfria bananpannkakor

Gluten- och laktosfria amerikanska bananpannkakor!
 

Proteinrika pannkakor med chiasylt

Glutenfria, proteinrika pannkakor som serveras med underbar chiasylt.
 

Proteinrika saffranspannkakor

Saffranspannkakor utan gluten och tillsatt socker, dessutom rika på protein!
 

Nyttiga mellanmål på veganskt vis

Våra Hälsoinspiratörer tipsar om fyra mellanmål som är nyttiga och veganska!
 

Nyttiga äpple- och kanelmuffins

Nyttiga och goda bakverk gjorda på kokosmjöl och pofiber och fyllda med protein.
 

Nyttiga hamburgare

Saftiga och goda hamburgare som serveras med ljuvliga tillbehör.
 

Nyttigare schnitzel

Prova att göra egen schnitzel med detta enkla och lite nyttiagre recept.
 

Nyttiga hallongrottor

En smaksensation där sött möter krispigt. Naturligt och fantastiskt gott!
 

Pannkakor med mullbär

Smarriga pannkakor med mullbär.
 

Nyttig pannkakstårta

En proteinrik pannkakstårta för både stora och små.
Visa fler
Staff ▲