Mandelflarn

Krispiga mandelflarn med hampaprotein som är fria från både gluten och laktos.

Nybakade mandelflarn på en tallrik.

Ingredienser
Näringsvärdeper portion
Energi59,7 kcal
Protein3,4 g
Kolhydrater0,6 g
Fett4,8 g
Fibrer0,6 g
Ca 15 st
100 g mandelmjöl
2 ägg
30 g Hampaprotein
1 msk kokosmjöl
1 tsk fiberhusk
15-20 stevia drops

Tillredning:

Värm ugnen till 175 grader. Vispa äggen lätt med hjälp av en gaffel. Tillsätt de övriga ingredienserna och blanda noga. Klä en plåt med bakplåtspapper och klicka sedan ut smeten på pappret. Grädda kakorna i 5-10 minuter mitt i ugnen, eller tills de blivit gyllenbruna till färgen.

Ingredienser

 
Raw Food Shop Kokosmjöl
 
Nicks Stevia Drops
 
Lindroos FiberHUSK
 
Raw Food Shop Mandelmjöl
 
Hampaprotein

Var denna artikel till hjälp?   Ja   Nej

Relaterade artiklar

 

Chokladbräck

Njut av krämig choklad, krispiga nötter och torkad frukt med dessa chokladbräck.
 

Chokladtryfflar

Ljuvligt goda chokladtryfflar som du kan njuta med gott samvete.
 

Falafel med pistasch

Glutenfria och vegetariska falaflar med krispiga pistaschnötter.
Staff ▲