Mandelflarn

Krispiga mandelflarn med hampaprotein som är fria från både gluten och laktos.

Nybakade mandelflarn på en tallrik.

Ingredienser
Näringsvärdeper portion
Energi59,7 kcal
Protein3,4 g
Kolhydrater0,6 g
Fett4,8 g
Fibrer0,6 g
Ca 15 st
100 g mandelmjöl
2 ägg
30 g Hampaprotein
1 msk kokosmjöl
1 tsk fiberhusk
15-20 stevia drops

Tillredning:

Värm ugnen till 175 grader. Vispa äggen lätt med hjälp av en gaffel. Tillsätt de övriga ingredienserna och blanda noga. Klä en plåt med bakplåtspapper och klicka sedan ut smeten på pappret. Grädda kakorna i 5-10 minuter mitt i ugnen, eller tills de blivit gyllenbruna till färgen.

Var denna artikel till hjälp?   Ja   Nej
Tack för din åsikt!
Matbloggstoppen
Skriven av Svensk Hälsokost