Lakritspannacotta med hallon

LaktritspannacottaMed Kung Markattas lakritspulver gör du lätt den här ljuvliga lakritspannacottan som är en riktig dröm för dig som är lakritsfantast! Toppa med hallon för den ultimata smaksensationen hallon/lakrits.

Ingredienser 4 portioner

2 gelatinblad

4 dl vispgrädde

1/2 dl kokospalmsocker

1 - 2 1/2 msk lakritspulver (Kung Markatta)

Gör så här:

Lägg gelatinbladen i kallt vatten.

Häll upp grädde samt socker i en kastrull och koka upp ihop. När blandningen kokat upp blandar du i lakritspulvret.

Pressa vatten ur gelatinbladen och rör ner dom i gräddblandningen. Häll sedan upp den färdiga blandningen i fyra koppar och ställ dom i kylen i minst 3 timmar.

Toppa med färska hallon och servera!

Ingredienser

Var denna artikel till hjälp?   Ja   Nej
Tack för din åsikt!
Matbloggstoppen
Skriven av Svensk Hälsokost