Dietnudlar med lax

Dietnudlar och lax

En nudelrätt med twist! Välj om du vill använda dill eller persilja, det blir två helt olika rätter genom att bara byta ut dessa två olika örter.

Ingredienser

Näringsinnehåll

150g dietnudlar
140g tärnad lax
30g skivad lök
30g skivad röd paprika
1 st hackad vitlök
1 dl vitt matlagningsvin
2 msk kesella/kvarg 1%
3 msk hackad persilja
1/2 tsk stevia socker
1/4 tsk cayennepeppar
Malen svartpeppar
Örtsalt
Energi331,8 kcal
Protein32,8 g
Kolhydrater10 g
Fett17,4 g

Gör så här:

Lägg den tärnade laxen tillsammans med hackad vitlök, cayennepeppar och vitt vin i en gryta, låt allt koka i ca 1-2 minuter. Lägg laxbitarna åt sidan.

Låt vinet koka ner till en tredjedel i ca 1 minut, rör i kesella, stevia, lök, paprika och nudlarna. Låt det koka i ca 1-2 minuter. Avsluta med att toppa rätten med persilja, malen svartpeppar, örtsalt och laxen.

Rekommenderade produkter

Var denna artikel till hjälp?   Ja   Nej
Tack för din åsikt!
Matbloggstoppen
Skriven av Jonas Andersson