Ceasardressing

Hemmagjord Caesardressing

Ceasardressing gjord på kesella smakar som allra bästa dagen efter när den fått stå och dra till sig smakerna!

Ingredienser:

1 burk kesella 1 %

3 st ansjovisfiler

20g parmesanost

1/2 msk olivolja

1/2 dl mineralvatten

1 tsk vitlökspulver

1/3 tsk Stevia

1/2 tsk örtsalt

1/3 tsk malen svartpeppar

Gör så här:

Kör allt i en matberedare och låt stå till nästa dag. 

Näringsinnehåll per 100g

Energi122,5 kcal
Protein14,4 g
Fett5,3 g
Kolhydrater4 g

Nyttiga tillbehör

  Sweet
 
Herbamare Örtsalt

Var denna artikel till hjälp?   Ja   Nej

Relaterade artiklar

 

Ceasarsallad

Ceasarsallad rik på antioxidanter och karotenoiden lutein.
 

Vegetarisk ceasarsallad

En lätt och god vegetarisk sallad.
Staff ▲