Carbonara med hampaspagetti

Pasta Carbonara

En sundare carbonara med kalkonbacon och hampaspagetti! Hampaspagetti ger dig en komplett proteinkälla som består av alla de åtta essentiella aminosyrorna. Du får också i dig essentiella fettsyror som Omega 3 och 6 samt vitaminer och mineraler.

Ingredienser:

100g tärnad kalkonbacon

20g hackad lök

1 hackad vitlöksklyfta

1 ägg

1/2 dl Milda mini mat 7 %

10g riven parmesanost

50g hampaspagetti

Kokosfett

Malen svartpeppar

Örtsalt

Gör så här

Koka pastan i saltat vatten i 6 minuter. Medan pastan kokar stek löken, vitlöken och kalkonbacon i kokosfett i ca 6 minuter tills baconet blivit knaprigt. 

Blanda ägg, mini mat och hälften av parmesanosten i en skål. Sila pastan och häll det i skålen tillsammans med baconet. Rör om och krydda med malen svartpeppar och örtsalt. Toppa med resten av parmesanosten. 

Näringsvärde per portion

Energi264,5 kcal
Protein17,7 g
Fett13 g
Kolhydrater18,6 g

Rekommenderade produkter

 
Superfruit Extra Virgin Coconut Oil
  Hampaspagetti

Var denna artikel till hjälp?   Ja   Nej

Relaterade artiklar

 

Pasta carbonara

En god och nyttig pastarätt med skinka och gröna ärtor. Perfekt som vardagsmat!
 

Low carb Carbonara

Tillaga klassisk carbonara med färre kolhydrater.
Staff ▲